Kızlar yargılamadan okuyun lütfen babamla annem boşandı babama 2 yıldır ben bakıyorum. Bu arada babam 59 yaşında annem evden gittikten sonra kendini perişan etti çoluğunu çocuğunu düşünmedi açıkçası kendine bakmadı ayağında küçük bir yara çıktı şekerden temiz bakmadı büyüdü büyüdü bacağı kesildi sonunda bu süreç ben hamileyken oldu 7 aylık hamileydim ve ne hamilelik süreci sağlıklı geçirebildim nede kızım doğduktan sonra o süreci doya doya geçirebildim neyse babamın ayağı o duruma gelince ben aldım babamı protez ayak ayarladık normal bir insandan farkı kalmadı bu süreçte eşim bana çok destek oldu sağ olsun başka biri olsa bunları yaparmıydı bilmiyorum babamı sırtında taşıdı hastanelere götürdü getirdi maddi manevi çok şey yaptı neyse babam süreci atlattı normal insna gibi kalkıyor geziyor vs ama babam bunu yapmak istemiyor istiyorki herşey ayağına gelsin yataktan kalkmasın zaten kalkıp yürümüyor ğşendiğinden yürümesi gerek protezini takıp tuvalete bile gitmiyor sürüne sürüne gidiyor ve benim psikolojim artık dayanmıyor yemek yiyor elini koltuklara sürüyor uyarıyorum konuşuyorum yine aynı yine aynı kaç kere baba tuvaletin geldiği zaman hemen kalk üşenme bekleme üşendiğimden kalkmıyor son raddede kalkmaya çalılıyor sürekli altına kaçırıyor. Ben hem küçücük bebeğimle hem bunlarla uğraşıyorum ve gerçekten yoruldum. Gerçekten yatalak bir insan olsa başım gözüm üstüne altını bile temizlerim ama yapbilecekken yapmaması benim halimi gördüğü halde hala yapmaya devam etmesi beni mahvediyor. Sadece kendini düşünüyor ve sürekli kendini acındırıyor. Eşimde bu durumdan dolayı fark ediyorum çok sıkılıyor ama üzülmeyeyim diye bişey demiyor sürekli saçma sapan şeylerden kavga eder olduk artık ikimizde kaldıramıyoruz huzurumuz kalmadı. Bu arada ben erken bir evlilik yaptım 22 yaşında evlendim ve erken evlenmemin tek sebebi o evden çıkmak ve ailemden uzaklaşmaktı evlendim bin beterini yaşadım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir kurum yardımcı olmuyor. Malulen emeklilik başvurusu yaptık dedim en azından elime yük olmasın babamda bende öyle hissetmiyim 9 aydır hala bağlanmadı yani gerçekten yaşam enerjim gitti çiçeklerim soldu ışığım söndü ne yapacağımı bilmiyorum