Ahrzamann_ otobus vs çok fazla yamaya değmez büyük olaylar
Üniversite de bir oğlan ders anlat dedi sülük gibi yapıştı anlatayım dedim ama hep issiz yerleri park bahçelere çağırdı bende olmaz yemekhaneye gel dedim oda zaten yemekhanede çalışıyormuş saat 5 te gel dedi meğer o sırada boşmuş bilmiyordum gittim ki in cin top oynuyor bu geldi elinde teneke kutu içer gibi yapıyor dilini sokup cikariyo huylandim ders anlatırken baktım orama burama bakıyor kalkmaya çalıştım bırakmadı yapacam seni kimse yok kimse duymaz dedi ağladım bağırdım en son vicdana geldi bilmiyorum niye bıraktı beni ardından mesaj attı seni herkese rezil edicem vs diye sonra en yakın arkadaşıma o istedi ben yapmadım demiş kızda salak buna inanmış bunla sevgili olmuş bikac ay sonra bundan nasıl kurtulucam diye mesaj atmıştı
2.kamyoncunun teki bir tarafını atmış bana fake hesaptan takip etmiş beni fakultemi vs biliyor bnm adıma da hesap açıp +18 şeyler yazmış fotoğraflar koymuş tehdit etti sevgili olmasan akrabana aticam diye bende korkmadım tabi kendime güveniyordum git at dedim
"Polise şikayet edicem seni bu ülkede kadın olmak zor ama bir yandan da güzel benim feminist olan kadın hakları için sokakta yürüyüşler yapan onlarca arkadaşm var onlara ismini vermem yeterli haaaaa evine çağırmıştın hatırlıyor musun adresinde var kapiş "demiştim sonra bir daha yazmadi
Birde 7 8 yaşındayım teyzemde kalıyorum sapık komşuları vardı eniştem ve teyzem yokken eve geldi koy yeri kapıyı açmış girmiş 5 6 kiziz kuzenlerim dışarı çıktı bana sende çık dediler adam dur dedi salak gibi durdum bir tarafı kabarmisti gel elle bak yumuşak mi sert mi gel gel korkma elini surmesen de otur demişti
Ben bakıyorum bir tarafına sadece neyse kuzenim çık evden çabuk dedi 16 17 yaşlarındaydi beni goturdu
komşu geldi koydeydik büyük bir kazan vardı onu istedi herif dul du evin deposuna girdim ardımdan gelip yanağımdan öptü uzak dur rezil ederim seni dedim 6 7 yaşlarında ki oğlu da kapidaymis gördü korkup kaçtı
Birde birisi zorla dudagimdan öptü sokak ortasında tokati patlattım beddua ettim (tuttu)