Ahrzamann_ 1 bizim bir bakkal vardı orta okula gidiyordum süt mısır almaya gitmiştim onuda yeni koymuştu biraz beklemek zorundaydım tabi kışın sokakta çok kimse yok kapılar kapalı bakkalın adam 40-50 yaşında arkamdan gelip göğüslerimi elledi öyle kaldım korktum baya sonra çekildim önünden birşey diyemedim burda olanları kimseye söyleme dedi bakkaldan birşey canın isteyince gel bedava al dedi şok oldum titreye titreye eve gittim.
2 o bakkaldan artık alışveris çok yapmamak için uzak bakkala gittim bu sefer kahve almaya yine orta okul çağlarındayım 30-40 yaşinda evli adam numaranı ver birlikte kahve içmeye gidelim dedi
3 lise zamanı 9′a fln gidiyorum süt kardeşimin babası yatak odasına gittiğimde arkamdan gelip beni öptü iyiki abim yan odadaydı o olmasa ne yapardım tek bilemiyorum
4 sevdiğim bir kişiydi o da beni seviyor sandım bana dokunmasını fln öpmesini normal karşıladım çalışıyordum sonra iş tecavüz boyutuna geldi işten çıktım
5 yine bir iş yerinde wp profilini değiştireceğim zmn patronun evli arkadası Abi dediğim adam profili niye değiştin çok güzeldi demişti
Aklımda yaşadıgım daha çooook şey var ama allah belalarını versin hepsinin geberin şerefsizler