Bulbulyuvasi anneyeofdenmez abo kız dursaydı ne zararı var ben hamilelik testimi bile saklıyorum çişli çişli
anneyeofdenmez Bulbulyuvasi onu sakliyorum ultrason kağıtlarını da 6 senedir saklıyorum bide bilekliklerini 🥲
sezer2022 Bulbulyuvasi üniversitesite bahçesine canım okusun adam olsun inşallah diye 🙈🙈🤣🤣 bazı erkekler stada gömüyormuş topçu olsun diye
YSelim Bulbulyuvasi kayınvalidem eşimin ve kaynımın göbeğini hala saklıyor sağolsun ikiside çok evcimen😁
_Goktugunannesi__ Bulbulyuvasi bebeksi kokusu var umarım oğlum büyüdüğünde hala o koku duruyor olur annemde erkek kardeşimin saçlarını saklamış kokusu yok fakat altın gibi sapsarıymış ilk doğduğunda şuan siyah saçları
Balkizlarim Bulbulyuvasi elhamdülillah çok uysal ve iyi huylu çocuk herşeye uyum sağlar özelde bır çocuk zaten çok nazlı ya ama ☺😍
Bulbulyuvasi kasimonbes kız cbye gömme bosver malum insanlara çeker falan Allah korusun insallah gidersin ve gömersin balım
Hayallerhayatolsa Bulbulyuvasi yegeniminkini okula giderken yengem okulun bahçesi göm demişti götürdüm gömdüm şuan maşallah dersleri cok iyi üniversitede cok iyi puanlar alıyor örnek