Bulbulyuvasi Bizim göbek bağımız düştü teyzeler. Anneanne camiye gömün diyor. Ben anı olarak saklamak istiyorum eşim yorumsuz. Siz ne yaptınız? Nereye gömdünüz? 🤗 yoksa saklama taraftarı mısınız benim gibi🥴
Bulbulyuvasi anneyeofdenmez abo kız dursaydı ne zararı var ben hamilelik testimi bile saklıyorum çişli çişli
Zlm anneyeofdenmez çok gezenti olur öyle derler 😄 göbeğini çöpçüler mi aldı senin derler ya yandın sen
Balkizlarim Bulbulyuvasi büyük kızımın kâbe’de babaannesi gitmişti ona vermiştim diğer iki kızımın evde Allâh nasip kısmet ederse ben kendim gidip gömmek istiyorum bu sefer Kâbe ye göbek bağını 🖤
kasimonbes Bulbulyuvasi sakliyorum insallah umreye gidersem oraya gomecegim. CB sarayi dusunuyordum ama bosver dedim kizimi siyasete hic bulastirmayayim 😂
Bulbulyuvasi kasimonbes kız cbye gömme bosver malum insanlara çeker falan Allah korusun insallah gidersin ve gömersin balım
Eda1414 Bulbulyuvasi bende saklıyorum bi kutunun için de doğum bilekliklerini falan ilerde anı olarak kızlarıma vereceğim 🌸
AleynaArzu40 Bulbulyuvasi ben oğlumun göbek bağı sünnet derisi ilk saçı ilk emziği test kiti bunların hepsini saklıyorum
_Goktugunannesi__ Bulbulyuvasi uturasyon resimleri göbek bağı hastane bilekliklerimiz ilk emzik ilk biberon ilk hastane çıkışı ve battaniyesi kutuda duruyor bir sonraki bebeğime de aynısı yapıcam onlar o kutuda hep anı olarak kalıcak
_Goktugunannesi__ AleynaArzu40 Ha birde ilk kestiğimiz ana saçı denir bizde onu peçeteye sarıp poşete koydum kutunun içinde🤗hepsi çok değerli daha 1 yıl oldu ama ben bazen açıp açıp bakıyorum😍