Burcum17 Yeşil simge nerde neye benziyo tam olarak ben bulamadım ayarlarda önce vardı şimdi yok birde telefonu alabilirim şifre yok ikinci alanda şifre varsa sifremi unuttum desem yeni şifre için telefona kod geliyor mu acaca??
Burcum17 aysegultuna Google saolsun bı kaç şifre yenile yöntemi varmış onları deniyecegim ama ikinci alan simgesini bulamıyorum nereye sakladiysa 🤔
Burcum17 Nursena0606 çok teşekkür ederim ama bnm sorum ikinci alan 😊 sadece o telefonlarda olan bı ozellik ve genelde gizli şeyleri sakladığı bı yer 😊
Hayatbanavaykikivayvay Burcum17 Bu guvenlige tikladiginizda altta ikinci alan var Uygulamalar kisminda bulabilirsiniz. Dedigim gibi ayarlara girip ikinci alan yazarsaniz da çıkar
Burcum17 Hayatbanavaykikivayvay evet önce vardı ikinci alan yazıyordu ama aktif degildi dün baktım çıkmıyor 🙄 ikinci alanı kullanırken üst sağ köşede iki sayfa ustuste simgesi çıkıyor mu sizdede
Beyzanur7 Burcum17 ha anladm kuzm.. Ben şuan xiaomi redmi 12c kullanıyorum bende de var o attığın güvenlik bölümü Ama dediğin gbı çıkmıyor benimkinde
Burcum17 Beyzanur7 redmi 9 t eşimin onda var sizdede vardır yada güncelleme falanla geliyordur bnde daha yeni öğrendim fazla bilemiyorum 😊Eşim sayesinde uzmanlasmadigim program olmayacak sanırım 😂
ceriio Burcum17 redmi yeni telefonlara has bir özellik mi acaba bende note 8 pro var bende de o dediğiniz ne hiç bilmiyorum
Burcum17 ceriio Sanırım guncelemeyle alakalı bı uygulama Google da bakın belki vardır menü bölümüne ikinci alan yazınca çıkıyor varsa ek ozelliklerde çıkıyordu
ceriio Burcum17 baktım varmış ilk defa gördüm telefonu 4 senedir kullanıyorum yeni ozelligini keşfettim çok şaşkınım 😅
ceriio Burcum17 bir girdim içine çıkamadim neredeyse korktum telefon mu kilitleniyor noluyor dedim 😂😂 ama yukarıda işaret çıktı iki üst üste kare çıktı oraya basınca
Burcum17 ceriio Korkma cnm orası ikinci telefon gibi sıfırdan kuruyorsun herşeyi ikinci alana girince cikiyo degilmi demekki kesin kullanıyor eşim ona emin olabilirim artık teşekkür ederim
ceriio Burcum17 valla canım ben ona bastım orada birşey çıktı ama daha kurulmadan çıktı o çünkü devam et falan kurulum yap falan yazıyordu bende ekranı kilitledim tuş kilidini açtım düzeldi sonra