Burcum17 Cigdematasoy1995 telefonda ikinci alan diye bı yer var biliyorsunuz onu tek telefonu iki telefon olarak kullaniyorsunuz
Burcum17 Beyzanur7 Cnm çok teşekkür ederim ama bnm sorum ikinci alanla ilgili o telefonlarda olan onu biliyormusun ?
Beyzanur7 Burcum17 ha anladm kuzm.. Ben şuan xiaomi redmi 12c kullanıyorum bende de var o attığın güvenlik bölümü Ama dediğin gbı çıkmıyor benimkinde
Hayatbanavaykikivayvay Burcum17 yesil bir simge var guvenlik yaziyor ona tikladiginizda alt kısımda ikinci alan var. Orda yoksa bile ayarlarda vardir arama kismina ikinci alan yazarak bulabilirsiniz. Ama kullaniyorsa sifre vardir
Nursena0606 Burcum17 bende de kaçak olan var. Note 11 pro. Oğlum düşürmeseydi çok iyiydi. Ama ekranı kırılınca düzeni bozuldu. Daha bir aylıkken ekranı çatladı. Şimdi günde iki kez şarj ediyorum. Geceden sabah şarjı bitiyor. Ona dikkat edin. Ama sağlamken bir buçuk gün gidiyordu şarjı. Kamerası falan bayağı iyi.
Burcum17 Nursena0606 çok teşekkür ederim ama bnm sorum ikinci alan 😊 sadece o telefonlarda olan bı ozellik ve genelde gizli şeyleri sakladığı bı yer 😊
Burcum17 Yeşil simge nerde neye benziyo tam olarak ben bulamadım ayarlarda önce vardı şimdi yok birde telefonu alabilirim şifre yok ikinci alanda şifre varsa sifremi unuttum desem yeni şifre için telefona kod geliyor mu acaca??
Burcum17 aysegultuna Google saolsun bı kaç şifre yenile yöntemi varmış onları deniyecegim ama ikinci alan simgesini bulamıyorum nereye sakladiysa 🤔
Hayatbanavaykikivayvay Burcum17 Bu guvenlige tikladiginizda altta ikinci alan var Uygulamalar kisminda bulabilirsiniz. Dedigim gibi ayarlara girip ikinci alan yazarsaniz da çıkar
Burcum17 Hayatbanavaykikivayvay evet önce vardı ikinci alan yazıyordu ama aktif degildi dün baktım çıkmıyor 🙄 ikinci alanı kullanırken üst sağ köşede iki sayfa ustuste simgesi çıkıyor mu sizdede
Burcum17 Beyzanur7 redmi 9 t eşimin onda var sizdede vardır yada güncelleme falanla geliyordur bnde daha yeni öğrendim fazla bilemiyorum 😊Eşim sayesinde uzmanlasmadigim program olmayacak sanırım 😂
ceriio Burcum17 redmi yeni telefonlara has bir özellik mi acaba bende note 8 pro var bende de o dediğiniz ne hiç bilmiyorum
Burcum17 ceriio Sanırım guncelemeyle alakalı bı uygulama Google da bakın belki vardır menü bölümüne ikinci alan yazınca çıkıyor varsa ek ozelliklerde çıkıyordu
ceriio Burcum17 baktım varmış ilk defa gördüm telefonu 4 senedir kullanıyorum yeni ozelligini keşfettim çok şaşkınım 😅
ceriio Burcum17 bir girdim içine çıkamadim neredeyse korktum telefon mu kilitleniyor noluyor dedim 😂😂 ama yukarıda işaret çıktı iki üst üste kare çıktı oraya basınca
Burcum17 ceriio Korkma cnm orası ikinci telefon gibi sıfırdan kuruyorsun herşeyi ikinci alana girince cikiyo degilmi demekki kesin kullanıyor eşim ona emin olabilirim artık teşekkür ederim