durununannitoskosu Duygu1403 ebebek multistage isofixli 0-36 kg aldım, uzun yol yapıyoruz yatış pozisyonu önemli benim için çok memnunum tavsiye ederim
Nehirmoms34 Kitapkokusu bendeki modelde bu ama bebegım oturmak ıstemıyo bı turlu 8 aylık sız nasıl oturttnz acaba pedını falan kafasını yükselttm yok hıcbsekılde rahat etmedı
Kitapkokusu Nehirmoms34 Bende çok fazla kullandığımı söyleyemem ama genelde eline falan bir şey verince kabul ediyordu oturmayı öyle ikna ediyorduk.
Mmeelliikkeee nisancoco çok çok uzun yolculuğumuz olmadı ama arabada mutlaka uyur oldukça rahat pozisyonu.
AylaSuna Duygu1403 Bende burada post açarak aldığım bilgiler ile besafe aldım koltuk çok güzel benim bile yatasım var ama bebeğim kesinlikle oturmuyor satsam mı acaba kullanır mı napıyım hiç bilmiyorum
Busraaa92 Duygu1403 0-18 kg aldık yeni joie spin 360 aldık adac puanı yüksekti daha kullanmadık çünkü ben bebek arabasını doona tercih etmiştim oto hem bebek arabası hem oto koltuğu olduğu iÇin şimdilik onu kullanmaya devam
Aycicegim eylembasakoc merhaba canım 3 rengi var ben siyahını aldım kırmızı da vardı model olarak hangisini diyorsun
Mariposa Duygu1403 cybex pallas kullanıyoruz memnunuz. Boyu uzadıkça arka tarafı da uzuyor kullanışlı
birtatlivera Duygu1403 Joie Every Stage FX 0-36 kg. Memnunum. Araca ters yönde bağladığınızda tam kapasite yatıyor, düz bağladığınızda ise 4. Kademeye kadar yatıyor. Uzun yolculuklarda vs çok işime geldi, rahat etti çocuğum. Öneririm.
2cocuk1kopek Duygu1403 britax römer var bizde abiden kalma onu kullanacağız. Tavsiyem gerekli tüm testlerden geçmiş bir koltuğu seçin.