Duygu1403 Önereceğiniz oto koltuğu var mı ? Bazıları çok pahalı ne alacağımızı şaşırdık birde 0-36 kg mu almalyoz yoksa 0-18 kg yeterli mi ?
nisancoco Duygu1403 ben uzun süredir kullanan arkadaşımın tavsiyesi ile joie spin 360 aldım. Dönmesi, isofixli olması ve adac testinden güzel bir puan alması önemliydi. Hatta şu anda hepsiburadada %35 indirim var.
Agg2408 Duygu1403 daha geçen hafta aldık H.Buradadan yoyko bear 0-36 kg 360 dönüyo şuanlık memnun kaldık pembe rengini 2250 ye aldık
witcher Duygu1403 Bende bi türlü karar veremediğim icin alamadım çocuk 14 aylık oldu 😀 ama artık alıp alıştırmam lazım ki kreşe başladıgında rahatca bırakabileyim
Nehirmoms34 Kitapkokusu bendeki modelde bu ama bebegım oturmak ıstemıyo bı turlu 8 aylık sız nasıl oturttnz acaba pedını falan kafasını yükselttm yok hıcbsekılde rahat etmedı
Duygu1403 nisancoco yatış pozisyonu var mı peki ? Benim bebeğim 4,5 aylık yatış pozisyonu önemli benim içinde. 360 derece dönmesi, yatması, adac testinden geçmesi ve isofixli olmasını istiyorum ama hepsi bir arada bulamadım henüz
DenizAlyaa Agg2408 memnun musunuz ben de o modeli almayı düşünüyorum. Bir de hep 3999tl idi nasıl o fiyata aldınız
nisancoco Duygu1403 benimki daha kargoda 😅 ama evet var mağazada gidip bakmıştık. 5 kademe yatış pozisyonu var.
Duygu1403 nisancoco şikayet varda çok ses geliyor diye yorum yazmışlar acaba sizin arkadaşınızda bu şikayet var mıydı ?
witcher Duygu1403 kuzum pusette bile oturmuyordu ki bilerek almadım boşa masraf çünkü neler aldım kendisine hiçbirini doğru düzgün kullanmadık. Ama oto koltugu almam lazım ve oturmak zorunda artık çünkü işe başlayınca kreşe ben götürüp getircem çok zor olacak biliyorum ama alışacak
Gamze225 Bebeğinizin terletmeyen kumaş olmasina dikkat edin Hepsiburada indirim var yoyko ultimate 360aldim memmunum
de25 Duygu1403 bizimki 0 18 kg ama ben sıfır almadık açıkçası gerek duymuyorum o kadar para vermeye letgodan temiz aldık ikinci el gayette memnunuz