Agg2408 Duygu1403 daha geçen hafta aldık H.Buradadan yoyko bear 0-36 kg 360 dönüyo şuanlık memnun kaldık pembe rengini 2250 ye aldık
DenizAlyaa Agg2408 memnun musunuz ben de o modeli almayı düşünüyorum. Bir de hep 3999tl idi nasıl o fiyata aldınız
Duygu1403 nisancoco yatış pozisyonu var mı peki ? Benim bebeğim 4,5 aylık yatış pozisyonu önemli benim içinde. 360 derece dönmesi, yatması, adac testinden geçmesi ve isofixli olmasını istiyorum ama hepsi bir arada bulamadım henüz
nisancoco Duygu1403 benimki daha kargoda 😅 ama evet var mağazada gidip bakmıştık. 5 kademe yatış pozisyonu var.
witcher Duygu1403 Bende bi türlü karar veremediğim icin alamadım çocuk 14 aylık oldu 😀 ama artık alıp alıştırmam lazım ki kreşe başladıgında rahatca bırakabileyim
Duygu1403 nisancoco şikayet varda çok ses geliyor diye yorum yazmışlar acaba sizin arkadaşınızda bu şikayet var mıydı ?
witcher Duygu1403 kuzum pusette bile oturmuyordu ki bilerek almadım boşa masraf çünkü neler aldım kendisine hiçbirini doğru düzgün kullanmadık. Ama oto koltugu almam lazım ve oturmak zorunda artık çünkü işe başlayınca kreşe ben götürüp getircem çok zor olacak biliyorum ama alışacak
Gamze225 Bebeğinizin terletmeyen kumaş olmasina dikkat edin Hepsiburada indirim var yoyko ultimate 360aldim memmunum
de25 Duygu1403 bizimki 0 18 kg ama ben sıfır almadık açıkçası gerek duymuyorum o kadar para vermeye letgodan temiz aldık ikinci el gayette memnunuz
fzugurcan Duygu1403 britax römer. Ama epey pahalı olmalı şu anda. Ben ikinci el almıştım zamanında. Hiç pişman olmadım. Çok çok rahat etti kızım. Şimdi ikinci bebeğimde kullanacağım. Kılıflar tamamen çıkıp yıkandığı için ikinci el almam sorun olmadı. Zaten çok kaliteli ürünleri var bu markanın. Kolay kolay yıpranmıyor.
Hilallsarac Duygu1403 merhaba iyi araştırarak Holmer Kids aldık alman markası zaten tank gibi bişey 😁
Ednz Hilallsarac merhabalar otokoltuktan memnun musunuz acaba? Yatış pozisyonu vs yeterli mi bir de kumaşı çok terletiyor mu? Kusura bakmayın çok soru sordum ama etrafımda hiç kullanan yok duyulmadık marka olunca tereddüt ettim