Sonbahar01 mormeneksee teşekkür ediyorum evet döküm tavada yapacağım. Eşim her türlü yer de ben biraz et kokusundan vs rahatsız oluyorum. Yanina ne yakışır
mormeneksee Sonbahar01 patates püresi yapıyorum ben genelde yanına ama haşlanmış sebze de olur damak tadınıza bağlı
Annis-ogul Sonbahar01 tuz karabiber zeytinyagi yeterli cnm onları karıştır biraz beklet ve sıcak döküm tava da 3 er dk pişirmek bile yeterli.
Sonbahar01 Annis-ogul teşekkür ediyorum. Netleşti kafamda döküm de çok marine etmeden kızgın tavada direk pişireyim.
Sonbahar01 Poly-ana Afiyetler olsun. Bende kızgın tavaya atıyım. Marineli de atsam aynı olur değil mi. Ben direk et yiyemiyorum 😊 bu arada 11 aylık bebeğim de yiyebilir değil mi et seviyor normalde.
Sonbahar01 Ucansupurge bende kekik seviyorum kullanayım bari. Teşekkür ediyorum. Kafamda netleşti en azından
Sonbahar01 Poly-ana arkası onu kaç dk pişireyim. Kızgın tavaya attıktan sonra altını kısmam gerekir mi yoksa yüksek ateşte mi kızartiyim.
Poly-ana Sonbahar01 Yok yok yüksek ateşte pişsin hep 3-4 dakika önlü arkalı yeterli oluyor kuzum tereyağından sonra da 2şer dk tamamdır
1Dost Bende köfte almıştım kuzu şiş geldi kaç gündür bekliyorum pişirmedim dönüş yapmıyorlar en sonunda sosladım napıyım az yoğurt yağ tuz airfreyde yapıcam daha önce bu sosla pirzola yapmıştım çok güzel olmuştu
Karinyoo Sonbahar01 zeytinyağı kekik karabiber tuz ile marine edip 1 saat bekletmen yeterli sonra az miktarda tereyağı ile önlü arkalı döküm tavada pişirebilirsin
Kartaldeniz Sonbahar01 Merhaba ben de döküm tavada yapıyorum Hiç marine etmeden ısınmış döküm tavaya koyuyorum 1 dk ön 1 dk arka 4 dk ön 4 dk arka 1 dk ön 1 dk arka şeklinde önlü arkalı pişiriyorum Toplam 10 dk da pişmiş oluyor İlk başta tavanı çok ısıtmayı unutma dumanı çıkmaya başlayınca eti koy ki su kaybetmesin Afiyet olsun