mrvdmlh Suuraisra bende owli aldım kullanmaya başlayacağım daha sonrasında egzersizle desteklemek gerekecek sanırım
mrvdmlh Yesilelmam tamamdır cok cok tesekkur ederim bende hemen baslayacagım kullanmaya sansımı deneyeyim artık ne kadar ile yararsa ☺️
DilekGunes mrvdmlh kuşum sen çok sabırsızsın Ben 4 ay önce doğum yaptım ve hala göbeğim var o zamanla gidiyor göbeğe doğum kilosu
kralicee1903 Papatyadacayi ben de istiyorum ama emziriyoruz ya sorun oluyor mu nasıl yapıyorsun acaba
-merak- Bende mayısta doğum yaptım doğum sonrası direkt önceki kiloma düşmeme rağmen hala göbek gitmedi benim de kilo yok sezeryan göbeği var korse takınca da kızarıyor karnım.
tuanamoms_07 mrvdmlh canım bence kendine biraz izin ver yeni doğum yapmışsın benim kızım 2 aylık benim görümcemin de 1 aylık oğlu ikimizin de karnı toparladı ve korse kullanmadık. Bol su emzirme zaten kilo kalmıyor sadece vücudunun bir esnekliği cıvıklığı kalıyor ama arkadaşım bana 6 aylıkken falan onun da toparladığını söyledi. İnan özellikle 15 günlükten sonra verdiğini hissedeceksin şuan ödem de vardır çünkü vücudun oturmadan diyet ya da korse kullanma bence sonra vücut yapına göre alırsın
Gzdnr17 mrvdmlh dur bi daha vücudunda ki ödem gitmedi 😂 ben doğum yapalı 9 ay oldu çok çok az kaldı Yemene içmene dikkat et yağlı şeyler hamur işlerinden uzak dur boş su tüket Süt yapar saçmalıklarına inanma 😂 bol su iç tatlıdan uzak dur spor yap 🙏🏾😂
Papatyadacayi kralicee1903 benim kızım 1 yaşında ilk 6 ay diyet yapmadım anne sütü çok önemli 6. Aydan sonraki süt ilk 6 ay gibi olmuyor zaten emziriyorum halen ama 1 yaşına yaklaşınca başladım zaten 16-8 ,18-6 ,24-0 size en uygun olanı tercih edebilirsiniz
irem_19 misssevval rahim kendi 40 günde toparlanır ama vücudunun tamamen toplanması emziriyorsanız 1 yılı alır çünkü doğum yapınca tamamen baştan doğuyoruz anneler olarak vücut tamamen yenileniyor bence acele etmeyin bebeğinizle doya doya vakit geçirin çok çabuk büyüyorlar her anlarına şahit olun kilolar sonrada verilir sağlıklı beslenme ve azim olsun yeterki
Melis1706 Busex dogumdan sonra 6 kilomu verip 9 kilo aldim hamilelikte 10,5 kg almisim hix hamile degil gibisnz derlerdi ama iste sut arttirixilr yuzundn
AzraEslem Ronyam_ hayır sezeryan oldum. Hep toparlayıcı gıydım ama yemeye içmeye dıkkat edemıyorum ki. Şu gece kalkıp özellikle tatlı bişeler yeme huyumu bırakabılsem. Ya bazen poğaça bıle yıyorum 😆
Pskebru mrvdmlh ben kanama bitince hemen Reformer pilatese başladım. Hem sırt ağrıları hem de sarkmalar için en iyi spor
Nevaebb mrvdmlh bende geçen sene doğum yaptım Ayça göbeğim ve yan simit kaldı 53 le hamile kalmıştım 58 de kaldım veremiyorum Dilan Polat dan paket aldım bakalım neler olucak 😂
_Koncuy_ mrvdmlh korse kullanmaya 40 ınız çıktıktan sonra başlayın çünkü rahim kendini ancak o zamana kadar topatlıyot. Öncesi kullanımda rahimde sıkıntılat olabiliyormuş kendi doğum yaptığım sıralar bir dr makalesinde okumuştum ama sebeplerini hatırlayamadım şuan
199887 _Koncuy_ oyle mi ben bunu bilmiyordum benim hamile kalmadan önce gobegim var di.20.gundeyiz bebisimle bugun korse aldım taktım gorumcem gidelim alalim göbeğin gider dedi diz üstünden baslayip göğüs altina kadar uzun bir tane aldım