Selam hanımlar zaten üyeyim ama bu hesabı bu konu için özel açtım maalesef.
Konuya gelecek olursak başlıktan malumunuz eşim ben memlekete gittiğim döneme denk gelecek şekilde bir kaç video kaydetmiş (ekranının videosunu çekmiş) ve silmiş. Şöyle bir bakayım dedim silinen fotolarda bir de ne göreyim instagramda belli bir amaç için açılmış hani seksi iççamaşırlı ya da bazıları iççamaşırsız kadınların hesaplarındaki videoları kaydetmiş. Kadınları takip etmiyor tabiki hesabından hem benim görebilme ihtimalimden hem de eş dost görse vs.. neyse ben gördüm hiç çaktırmadım çünkü şimdi gördüğümü belli edersem tekrar yaptığında daha dikkatli olur. Neyse dün gece yine uyuyamamış beyimiz saat 3 e kadar evde dolandı çocuk uyanınca ben de kalktım baktım uykum gelmiyor uyuyamıyorum dedi, işte işi gücü düşünüyormuş yersen.. ben de sabah çocuk 5.30 gibi kalkınca baktım dedim bu uyanmaz bir bakayım silinmiş fotolara yine öyle bir video kaydı var. Anlamadığım instadan izlediği şeyi neden ekran kaydı yapıyor? Diğer tüm izleri yok ediyor ama geçmiş arama mesaj fln herşey temiz bi tek silinmişleri unutmuş. Pusuya yatıp takipte kalmayı düşünüyorum ama bir fikir verin başka ne yapabilirim?