Tamamtamamsustum Mariposa mantıklı hatta yanlışlıkla sileyim bi tanesini ondan oraya girmiştim derim süper fikir
Tamamtamamsustum Tosbikkkk bütün hamileliğim psikologlarda geçti maalesef çift terapisi de aldık kumar bağımlılığı yüzünden ailesi yüzünden vs vs dertler bir değil..
Nevasedaa Tamamtamamsustum Biliyorum çok zor ama bence takipte kalmaya devam et belli etme hem telefonu karıştırdığını anlarsa daha dikkatli olur. Gizli gizli yakala biriktir öyle parçala avını.
Nevasedaa Tosbikkkk eşini aldatan tüm erkek ve kadınlardan nefret ediyorum.Ama haksız mıyım ? Eğer belli ederse yapsa dahi artık daha dikkatli olur ve yakalama ihtimali azalır. O yüzden pusuya yat ve avını takip et ;) Yakalarsan da donuna kadar al affetme. 😂
Monimommm Tamamtamamsustum bence telefonunu al AA aşkım su eski resimlere bakalım de omzuna yat birine bakarken yanlışlıkla silmiş gibi ya tüh dur gerj yükleywyim de çöp kutusuna gir orda bunlar ne ya diye sanki ilk kez görüyor Muş gibi aç adamsa yüzü biraz olsun kızarır pis herifler
asrinhatasi Tamamtamamsustum sizin telefondan eşinizin telefonun silinmişler klasörünü çekin yakaladıkça. Onları da mailinize atın. Elinizde deliller olsun.
1Annevekizi Tosbikkkk canım kocası için ne gibi bir çözüm önerisi olabilir kadin boşansa gidip evladiyla yaşam mücadelesi verecek adam yine istediğini yapacak
Nevasedaa Tamamtamamsustum ye ye süründür,kapında köpek yap ki bir daha yapmasın terbiyesiz. Evde misler gibi karısı dururken elalemin kadınlarına mi bakilirmiş.. Rabbim herkesi güzel sevene denk getirsin.
Tamamtamamsustum EmirMom yedirmek ne kelime g.. sokmak istiyorum da 7 aylık bebem var fevri hareket edemiyorum..
silaa66 Tamamtamamsustum ıphone falansa ıcloud yedeklemeyı ac sonra ınternete ıcloud yaz yedeklenen görüntüler oraya gidecek eger ıphone falansa eger gercı google fotoğraflar da olur
Tosbikkkk Nevasedaa öyle zaten bacım ya gerçekten çok kötü bir durum. Ama sessiz kalmak o kadar zorki