Nevasedaa Tamamtamamsustum ye ye süründür,kapında köpek yap ki bir daha yapmasın terbiyesiz. Evde misler gibi karısı dururken elalemin kadınlarına mi bakilirmiş.. Rabbim herkesi güzel sevene denk getirsin.
Tamamtamamsustum EmirMom yedirmek ne kelime g.. sokmak istiyorum da 7 aylık bebem var fevri hareket edemiyorum..
silaa66 Tamamtamamsustum ıphone falansa ıcloud yedeklemeyı ac sonra ınternete ıcloud yaz yedeklenen görüntüler oraya gidecek eger ıphone falansa eger gercı google fotoğraflar da olur
Nevasedaa Tosbikkkk eşini aldatan tüm erkek ve kadınlardan nefret ediyorum.Ama haksız mıyım ? Eğer belli ederse yapsa dahi artık daha dikkatli olur ve yakalama ihtimali azalır. O yüzden pusuya yat ve avını takip et ;) Yakalarsan da donuna kadar al affetme. 😂
Tosbikkkk Nevasedaa öyle zaten bacım ya gerçekten çok kötü bir durum. Ama sessiz kalmak o kadar zorki
sezer2022 Tamamtamamsustum izler geçmişi siler ama dediğin gibi niye ekran görüntüsü alıyor,, kadınlar tanıdık mı acaba ne bileyim iş yerinden arkadaşının eşi falandır 😁 amma senaryo yazdım
Tamamtamamsustum sezer2022 yoo böyle 300 bin- 500 bin fln takipçili hesaplar takıma ihtimali de yok kayıt almasını hiç anlamadım zaten ne alaka kafamda deli sorular
Monimommm Tamamtamamsustum Google geçmişine baktın mı ilk firsatta Google geçmişinden my aktivity diye araştırıp bak bence orda girdiği bütün her yer
Tamamtamamsustum Tosbikkkk bütün hamileliğim psikologlarda geçti maalesef çift terapisi de aldık kumar bağımlılığı yüzünden ailesi yüzünden vs vs dertler bir değil..
1Annevekizi Tosbikkkk canım kocası için ne gibi bir çözüm önerisi olabilir kadin boşansa gidip evladiyla yaşam mücadelesi verecek adam yine istediğini yapacak