Adosunannesii Deletedmom_79 Yok ya kalıcı oje belki yaptırırım ama protez düşürmek istemiyorum bile mahvediyor tırnağı çok kişiden duydum🌸 Kimsenin boş yorumu umrumda değil zaten kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmiyor😊
marisback Deletedmom104 omg limonlusodam kırılmışhhh doktuurrrrrr getirinnnn!!! Hsksjsj kanka ben sana demedim zaten üstüne gitmişler ya onlara dedim
Deletedmom104 marisback 1.5 porsiyon olunca çabuk kırılıyor, kasa geniş sığmıyor içime cam kırıkları, farkettim böyle olacağını zaten ama kimsenin dini kimseyi elakadar etmiyor 🤷♀️
calikusuu Adosunannesii Aynı gün bulaşığa girince nanay 😀 çok seviyorum sürmeyi ama hep yenilemek lazım.
Poly-ana Adosunannesii Oje sürmüyorum devamlı sil yenile falan abdest açısından ama evlenmeden önce protez kullanıyordum abdest sorun olmazsa kalıcı oje yaptırırım şuan da
Deletedmom_79 marisback ay sen emzirsen nolur be bu zihniyetler çocuk bakıyo bi de gülenecek halimize kahkaha atıyoruz
Deletedmom_79 marisback bugün de şükür senin gibi yobazı yolundan çevirdim ya çay demleyeyim de sevap pointlerimi yiyeyim ynında oh.