Deletedmom104 marisback Kanka ben baştan yazdım ama iyi niyetli dedim beni tersledi biraz kalbim çıt etti biliyodum böyle olacağını baştan ayaklarını keseyim dedim ama cık olmamış 🥴
marisback Deletedmom104 omg limonlusodam kırılmışhhh doktuurrrrrr getirinnnn!!! Hsksjsj kanka ben sana demedim zaten üstüne gitmişler ya onlara dedim
Adosunannesii Deletedmom_79 Yok ya kalıcı oje belki yaptırırım ama protez düşürmek istemiyorum bile mahvediyor tırnağı çok kişiden duydum🌸 Kimsenin boş yorumu umrumda değil zaten kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmiyor😊
Deletedmom104 marisback 1.5 porsiyon olunca çabuk kırılıyor, kasa geniş sığmıyor içime cam kırıkları, farkettim böyle olacağını zaten ama kimsenin dini kimseyi elakadar etmiyor 🤷♀️
calikusuu Adosunannesii Aynı gün bulaşığa girince nanay 😀 çok seviyorum sürmeyi ama hep yenilemek lazım.
Poly-ana Adosunannesii Oje sürmüyorum devamlı sil yenile falan abdest açısından ama evlenmeden önce protez kullanıyordum abdest sorun olmazsa kalıcı oje yaptırırım şuan da
Deletedmom_79 marisback ay sen emzirsen nolur be bu zihniyetler çocuk bakıyo bi de gülenecek halimize kahkaha atıyoruz