Mlkkrm bisenakillisinzaten Evet bende artık gece yedırmeye çalısacam yazdıgınız baya mantıklı inşallah etkili olur
Mlkkrm umaykizim İnşallah bugunden itibaren her gun gece irmik muz cıcıbebe yogurt yapacam içine cevız ve pekmezde koyacam insallah yer
Ezgi63 Polen arı sütü pekmezler ballar özel mamalar neler neler denedim almadı 5 yaşında kızım çok şükür sağlıklı olsunlar da aman kiloyu boş verin
Beriska Anisa021121 çayın içine somun ekmek içi mi doğrayıp yediriyorsunuz o kısmı anlamadım? Ben açıkçası fazla ekmek yedirmiyorum çorbalarını da koyu yapıp ekmeksiz veriyorum. Acaba ondan mı zayıf kızım😂😂
Anisa021121 Beriska evet somun ekmek içi koyuyorum ekmeksiz bende asla bebeğime yedirmedim😅 şuan mesela ekmeği alıyor içini yiyor geri kalanını bırakıyor onu da biz yiyoruz 🤣
Milena17 Bebekler neden kilolu olsun ki kilolu demek sağlıklı demek değil Ben bebekken zayıfmışım mesela hep zayıfım şu an da doğum yaptığım halde çok zayıfım 33 yaşındayım Ama mesela kardeşim bebekken de kiloyluydu şimdi de öyle 25 yaşında
Anisa021121 balkaymak__ memleketten yeni geldim daha gidip baktirmadim bu aralar baktircam sağlık ocağına gidip en son 18 aylıkken baktırdım 82 cm 11 buçuk kilo idi
Anisa021121 Beriska 21 aylık şuan 18 aylliken baktırdım 82 cm 11 buçuk kilo idi kızımın boyu ayından ileri gidiyor boyu var yani babası uzun olduğu için ☺️😁
Beriska Anisa021121 Maşallah bizimki 20 aylık 11.5 kilo 85 cm. Sizinki 18 aylıkken bu kilodaymış🧿 Ben ne yedirsem de aynı kilosu hiç almıyor. Genetik olduğunu düşünüyorum
Minisinannesi07 Mlkkrm bebeğim erken doğdu zaten minicikti. Şimdi 10 aylık ve hala çok küçük. Ama inanılmaz hareketli bir çocuk görenlerin ağzı açık kalıyor öyle diyim. Hali hazırdao kadar harekete, Antalya sıcağı ve diş çıkarma süreci de eklenince. Ne mama içiyor ne de ek gıda alıyor. Doktorumuz bu ay infatrini mama raporu çıkardı büyümeye desteklemek için ama onu da içmiyor 😔 persentil de boyu kilosu 3-4 aylıklarla filandı sanırım 10 aylık olmasına rağmen. Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Seyda_gms Mlkkrm avokado ve muzu ezip karıştırın yedirin benim oğlum oyle kilo aldı birde keçi boynuzu özü verin. Yağlı tohumlar verin ceviz fındık vs.. Tahin pekmez verin fazla olmamak şartıyla kabız olmaması için.
Drycl46 Mlkkrm avakado muz çok iyi karıştırıp verebilirsiniz biz yiğenime o şekilde veriyorduk etkisinide gördük her çocuk bir değil tabikide
Canyavrum omerbebek avakadoyu nereden alıyorsunuz.ve nasıl olgunlastırıyorsunuz .ben bı türlü olgunlaştıramıyorum.olgunlaştığında da içi kapkara bebek benek oluyor.
Sselmaaa Canyavrum bir iki elmanın yanına koyun kağıda sarın dolapta yada dışarda bekletin 1 2 gün yumuşar
Ddm34 Mlkkrm avokado, çiğ kuruyemiş ( ceviz, badem , fındık) tahin , kuzu ilik suyu . Şifa olsun inşallah . Yemeklerıne su yerıne ilik suyu kullanabılırsınız