Otherozge Tweety ben ilk önce beyazsabunla sabunluyorum kakalı yerleri sonra sabunlu haliyle makineye atıyorum 95 te yıkıyorum tertemiz çıkıyo
mraslan Tweety İlk olarak beyaz kalıp sabunla elimde yıkar çitilerim daha sonra makinaya atarım hiç sorun yaşamıyorum
Bendeanneoldum Tweety 40 derecede 40 dk da yıkıyorum ben dalin sabun tozunu ve baby me nin leke çıkarıcısını kullanıyorum leke çıkarıcı her lekeyi çıkarıyo çok memnunum
Bucez Tweety sen bırak leke çıkarıcı para yüzakı onlar ilk yapacağın şey elinde sabunla her hangi bir kalıp sabunu al bir güzel çitile sonra onları ıslak şekilde bir kovada bir gün beklet sonra makinaya at her zamanki gibi yıka
30052019 Ben de beyaz kalıp sabunla sıcak su da leke beklemeden çitiliyorum. 40 derecede yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor
Rojin21 asaf-ask bende öyle yapıyorum hemen sabunla bir iki leke yeri yıkıyorum geçiyor iz bekletince asla geçmez
Bendeanneoldum Ftmgkhnelifnz123 yok 750 ml olanını kullanıyorum normal yumuşatıcı felan kutusundaki gibi olanı
Serpil60 Önce akıtıyorum iyice ve beyaz sabunla çitiliyorum sonra makineye atıyorum hiç leke kalmıyor 40 derece de yıkıyorum
Freud Tweety canım ben 60 derecede ariel ile yıkayıp çift durulama yaptırıyorum tüm kaka lekeleri çıkıyor
BeKbra Eğer leke yeniyse beyaz kalıp sabunla hemen çıkıyor hiç bişey kalmıyor. Ama iki 3 saat beklemişti biraz uğraştırıyor ama yinede çıkıyor hiç bişey kalmıyor
YusufAlimm Valla ben önce kaka lekesinin üstüne aspirin fıslatıp yarım saat bekletiyorum. Sonra normal pamuklu ayarında 40 derecede yıkıyorum. Hiçbirşey kalmıyor. Ama aspirinsiz leke kalır öyle kaç tane zıbın ziyan oldu. Sonunda böyle çözüm buldum
taze_anne10 Tweety ben kakalı kıyafetlerini hiç bekletmeden beyaz sabunla elimde sıcak suda çitiliyorum hemen çıkıyor.
Atesoglum Tweety leke çıkarıcılarda kimyasal olduğundan dolayı leke çıkarıcı kullanmayı uygun bulmuyorum. Kakalı yeri beyaz sabun ve sıcak suyla elimde çitileyip makinada 40 derecede yıkayınca çıkıyor. Ama leke uzun süre kaldığında çitilemek yetmiyor birkaç saat çitiledikten sonra ılık sabunlu suda tutup öyle yıkadığımda çıkıyor
Hbbadgzl Tweety ben de 60da yıkıyorum çekmemesi için sıkma ayarını düşürüyorum bişey olmuyo 30da 40 da asla çıkmıyo lekeler