Miracim Tweety valla bende cikaramayinca artık yikiyirum cikmayanlari ayirip beyezlarla yıkıyorum sonra tekrar kendi camasiri ule yikiyorum
askbocusum_1 Tweety canım ben beyaz sabunla lekeli yeri çitiliyorum daha sonra 30 dereceye atıyorum kısa program hiç leke kalmıyor
Elifkrt27 Tweety aynısını kullanıyorum bende çocuk programında yıkıyorum kaka lekesi olursa oda 2.30 saat sürüyor 60 derece
Aysktr Tweety fairy bulaşık sıvısıyla elimde çitiliyorum daha sonra çamaşır makinesinde 30° yıkıyorum miss ☺️
Ysmn18 Ben elimde muslukta yıkadıktan sonra bir kovanın içine sabun tozu koyuyorum ve sıcak sıyla dolduruyorum içine bastırıyorum bekletiyorum tertemiz çıkıyor sonra da makineye atip 40 derece de 38 dk lik bir program var onda yikiyorum
elifsrbs Tweety ilk bulaşık sabunu ile yıkayıp ondan sonra 40 derecede yarım saatte yıkatıyorum leke kalmıyor
Aass Tweety ben de çıkaramıyordum bugün şöyle birşey denedim kakalı kısma sabun sürdüm biraz ıslatıp o şekilde makinaya atıp 60 derecede yıkadım çıktı. Ben de duru granül kullanıyorum.