Tweety Kizlar dalan roxy kullaniyorum, 30 derecede yarim saat 40 dakikalik programda yikiyorum. Neyi yanlis yapiyorum kaka lekeleri cikmiyor. Nasil cikarabilirim? Siz kac derecede yikiyosunuz
AsafYigitannesi Tweety 30 derecede ya da 40 derece hayatta cıkmıyo benimki bebyme nin leke cıkarıcısını kullanıyorum 60 derecede 2 kez yıkıyorum
Kubra0 Tweety ben leke çıkarıcı sıkıyorum ve ön yıkamalı 60 derceye atıyorum sentetik programda kaka lekesi falan kalmıyor baby me nin deterjanını ve leke çıkarıcısınınkullanıyorum
asaf-ask Tweety ben kakalı olan kıyafetleri hiç bekletmeden önce elimde yıkıyorum sonra 30 derecede normal camasırlarıyla yıkıyorum
ozlemky Tweety ben bebek leke çıkarıcılarıyla denedim olmadı. Kosla ile suda bekletiyorum sonra elimde sıcak suyla akıtıp kendi bebek deterjanıyla yıkıyorum tekrar 30 derecede
Bebeminnie Tweety hayır ben hep 60da yıkarım, sadece dışarda giydiği solacak renkleri 40ta yıkıyorm leke fln kalmıyor o yüzden
AsafYigitannesi Tweety yok valla bizimkiler cekmedi Bi kere 90 a bile attım cekmedi ama Bi dha atmadım o da cıkarmıyo. 60 derecede de tüm kirlerin üstüne tek tek leke cıkarıcı sıkıyorum 2.ci yıkamada makineden cıkarıp tekrar sıkıyorum iyi oluyor
Rojin21 asaf-ask bende öyle yapıyorum hemen sabunla bir iki leke yeri yıkıyorum geçiyor iz bekletince asla geçmez
Deletedmom93 İlk aylar bilmeden 60 yikadim sut lekelerinvardi tabi kiyafetleri kucukdu 🙊 sonra annem 30/40 yika demisti sentetikde yada koyu renklilerde 40 derece on yikamali yikiyorum ama lekeli olursa 60 atyrum gene cikmiyor dalinin deterjani ve toz sabun kullniyrum
Aselinannesi7741 Vallahi arkadaşlar ben de bir çok kez denedim ama çıkmıyor lekeler ben bazen açıkça Ariyel bekletiyorum bir gece ondan sonra kendi bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla tekrar yıkıyorum bol suda durulayıp
Zuleyham Tweety ben makinaya atmadan once lekeli yere beyaz sabun surup yikiyorum yoksa kaka lekesi hayatta gecmiyo
Sevaslan01 Dalin sabun tozu bır ölçek bır ölçek dalın sıvı deterjan çok az da yumuşatıcı sonra 60 da 2,5 saat yıkıyo hıc bısey kalmaz sonra ek durulama yapar az sıkma hoppp kurumaya tertemız güneş ışığı da görünce ne mıkrop kalır ne leke 👍🏼
Selinisbilir Tweety green clean leke çıkarıcı kullanıyorum, 40 derece leke çıkarma programı var makinemin onda yıkıyorum .
Sehers Tweety Kaka lekesi kurumadan sicak suda citilersen o an bile çıkıyor aslında ben öyle yapiodum sicak suda elimde citileyip sonra 40 dereceye atıyordum kuruyan lekelere de leke çıkarıcı döküyorum üzerine ben tüm çamaşırlarımixi 40 da yıkıyorum 60da bir çok kiyafet bozuluyor hic atmıyorum böylede tertemiz çıkıyor camasirlar