tekbasimabakiyorum Noname21 tamam dolar güzel gidiyor daha da gidecek 50 binlik kısmını çıkıp şişecam alın (ytd)
Bulutaren tekbasimabakiyorum ah kuzum vRmi baska tiyolar bnmde param borsada vallahi kagit cok yukseldigi icin ceza aldi amdi tabi beklemede 20 binle girmistim smdi 100 binm oldu vallahi borsayi takip etmek en guzelii
Tatlican Girlpower Aa sana iyisi denk gelmis canm genlde hasar cikariyor uygun arabalar benim kendime ait yok tabiki ama esimin var is icin kullaniyor 4 yil once almisti simdi 400 bin filan diyor devamli yollarda kışın birkere yolda kalmıştı zor oldu
Ebus2045 Noname21 kesin 5 biniyle kendime giysi alırdım çünkü 30nyasindayik hiç beğendiğim biseyi alıp giymek nasip olmadı hep birileri verdi giydim içimde ukdedir. Kalan paraylada ne iş yapcagimi netlestirene kadar altın falan alırdım. Güzel bir fikir bulduğumda o zaman ise yatırım yapardım.
Zeynepgokce23 Noname21 aslında değil biliyor musun fenomenlerin gittiği bir yer var İzmir’de bende götürdüm yerini inanılmaz zor bulduk. Apartmanın en altında kapısından içerisi gözükmüyor ama keşfedilmiş. Çevresi apartman dolu. İşlek desen degil. Biraz reklam önemli sanırım ya da çevre . Tabi işlek bir yerde reklama pek ihtiyacın yok ama daha verimli olur.
Noname21 Zeynepgokce23 ben oyun cafeye daha yakınım kızımı ankara saki bütün oyun alanlarına götürdüm neredeyse böyle bir kar yok
Barbekusos Noname21 do&co’dan hisse alırdım bir kısmı ile. Bir kısmı ile altın ve gümüş. Kalaniyla motor alıp guvendigim genç bir arkadasla trendyol kurye işine girerdim. %70 ona %30 bana gibi. Motor bana ait çünkü ama delikanlı çalışacak sonuçta.
2ogullu1anne Türkiye’nin anasını .. anladınız siz . Gezip, görmek istediğim çok yer var.Yer ,içer,gezerdim.
Noname21 petitonunannesii birkaç arkadaş daha önerdi Ya hobi bahçesi alıp kiraya vereceğim ya da hisse alacağım galiba
Noname21 purpleeila ben kendime dolar kızıma altın biriktiriyorum Altın 18 sene sonra falan Allah ömür verirse bozdururum diye biriktiriyorum doların o zamana ne olacağı belli olmaz bence
Aomom Noname21 banada babannemden kalan mirastan o civarın bi tık üstü para geldi hiçbiiir şey yapılmıyor 2 tane bilezik aldım sadece kalanı öylece duruyor hesapta 🤣 tatile gideceğiz bi o kadar kalanı da altın,döviz yapacağım
Tombikdonerartikcokpahali _Asilin_Annesi_ kız ilanlara hiç bakmıyor musunuz 🤣 her hangi bir köyde bile fiyatlar günü gününe artıyor.