bluem arsa alip hisselere bölüp hobi bahcesi gibi satsaniz güzel para var gecen ark. anlatti da millet boyle yapiyormus
Noname21 Dondurmalikahve daha fazlası senin. Olsun inşallah bütün ihtiyaçlarını giderirsin Araba işini de düşüneyim
tekbasimabakiyorum Yorumlara baktım da ekonomi bilgisi sıfır milletin, kimseyi dinlemeyin. Garantiye oynamak için döviz ya da altın alın. Bu parayla iş kurulmaz. Herhangi bir şey de alınmaz. Elinizdekini artırmak için yatırım yapmak zorundasınız. Borsa en iyi seçenek.
tekbasimabakiyorum biyiksiz_yorumcu önce temel borsa eğitimi videolarını izleyin, oradan nasıl hesap açılır vs öğrenip genel bir bilgiye sahip olmanız lazım
Tombikdonerartikcokpahali Noname21 ilanlardan bak var. Zaten her xaman küçükle başlanır. Yavaş yabas yukselirsin
tekbasimabakiyorum Noname21 tamam dolar güzel gidiyor daha da gidecek 50 binlik kısmını çıkıp şişecam alın (ytd)
Girlpower Noname21 benim arkadaşlarım biniyor ben de biniyorum binemezsiniz de eşiniz sürer siz de arkasına biner gezersiniz biz aldık vallahi evde durmuyoruz bedava geziyoruz sürekli 🤣🤣
Tatlican Girlpower 200 luk araba bence yatirimlik olmaz canm anca kendini gezdirir yatrimlik bir araba en az 500 700 bin
Bulutaren tekbasimabakiyorum ah kuzum vRmi baska tiyolar bnmde param borsada vallahi kagit cok yukseldigi icin ceza aldi amdi tabi beklemede 20 binle girmistim smdi 100 binm oldu vallahi borsayi takip etmek en guzelii
Tatlican Girlpower Aa sana iyisi denk gelmis canm genlde hasar cikariyor uygun arabalar benim kendime ait yok tabiki ama esimin var is icin kullaniyor 4 yil once almisti simdi 400 bin filan diyor devamli yollarda kışın birkere yolda kalmıştı zor oldu