Tombikdonerartikcokpahali Büyük yerler al sat. Mesela arsa küçük bir yer alsan bile satış fiyatı 5 ekler koyarsın .
Zeynepgokce23 Noname21 aslında değil biliyor musun fenomenlerin gittiği bir yer var İzmir’de bende götürdüm yerini inanılmaz zor bulduk. Apartmanın en altında kapısından içerisi gözükmüyor ama keşfedilmiş. Çevresi apartman dolu. İşlek desen degil. Biraz reklam önemli sanırım ya da çevre . Tabi işlek bir yerde reklama pek ihtiyacın yok ama daha verimli olur.
Girlpower Noname21 ya da scooter tarzı bi motor alabilirsiniz malum yakıt fiyatları arttı hem ucuz hem efil efil gezersiniz hem de zamanla değerlenir😂
tekbasimabakiyorum Noname21 borsa hesabı aç, şişecam, enka, sinpaş ve thy arasında eşit şekilde hisse al. (Yatırım tavsiyesi değildir)
Tombikdonerartikcokpahali Noname21 ilanlardan bak var. Zaten her xaman küçükle başlanır. Yavaş yabas yukselirsin
Dondurmalikahve Noname21 Al sat yapardım mesela araba. Ama düşününce çok eksiğim var elime geldiği gibi biterdi.
Noname21 Dondurmalikahve daha fazlası senin. Olsun inşallah bütün ihtiyaçlarını giderirsin Araba işini de düşüneyim
Girlpower Noname21 benim arkadaşlarım biniyor ben de biniyorum binemezsiniz de eşiniz sürer siz de arkasına biner gezersiniz biz aldık vallahi evde durmuyoruz bedava geziyoruz sürekli 🤣🤣
bluem arsa alip hisselere bölüp hobi bahcesi gibi satsaniz güzel para var gecen ark. anlatti da millet boyle yapiyormus
tekbasimabakiyorum Yorumlara baktım da ekonomi bilgisi sıfır milletin, kimseyi dinlemeyin. Garantiye oynamak için döviz ya da altın alın. Bu parayla iş kurulmaz. Herhangi bir şey de alınmaz. Elinizdekini artırmak için yatırım yapmak zorundasınız. Borsa en iyi seçenek.
tekbasimabakiyorum biyiksiz_yorumcu önce temel borsa eğitimi videolarını izleyin, oradan nasıl hesap açılır vs öğrenip genel bir bilgiye sahip olmanız lazım