oyku_moms1 Noname21 Gençken gidilmesi gereken yer 😇 insan orda uyumak istemiyor sürekli ibadet etmek istiyor yaşlanınca tavafı da ibadeti istediğiniz kadar yapamazsınız 😇
HicisleriBakani Noname21 kosgeb kadin girisimci genc girisimci gibi desteklerden yararlanin yoksa 200bin ile kurulabilecek is sayisi oldukca az. İs kurmayacaksaniz da hisse senedi ya da fon alip tutabilirsiniz, uzun vadede altin da kazandirir her zaman
selinsayin Noname21 benimde yaklaşık 400gram altınım var, işte nikahta doğumda gelenler. Öyle duruyorlar sizin gibi sürekli düşünüyorum maalesef bir karara da varamıyorum. En sonunda arabamın modelini yükselteceğim herhalde🤷♀️
Melis1706 Uyutanne esim bir kere benden habersiz para biriktirmis garobim 100 dolar yapmis o zamanlarda 16 dan yapmis tabi kiyamam 18 lere cikicak derlerken bi cakildi dustu mu 14 e bir daha tovbe dedi😂😂😂
Zelal-22 Paramı üçe bölüyorum. Altın, döviz ve hisse alıyorum. Hissenin karlarını yine üç yatırıma dağıtarak risksiz yatırım yapmaya çalışıyorum
oglumubeklerken GayeAlparslan bende bu kafadayım var ya 😅 eşim hep der şöyle 1 milyon paramız olsa onu direkt faize yatırıp işi de bırakırım her ay gelen parayı yeriz mis gibi 😅
bluem oglumubeklerken oyle karli olmuyor ama ben hesapladim da 😂 onceden yani ev alip kiraya verseniz evde degerlenir kirada alirsiniz ama 1milyona edecek ev suan kirasi kimseyi ihya etmez😒 7 bn anca
AngelMotherr Noname21 fibabanka döviz kuru dolar olarak yatırın 3 Ay dokunmakdan dolar uçunca 50 bin aldık biz Sonra yavaşladı 15 bin aldık vs. Şuan elde sıfır araba aldık İsterseniz bilgi alın derim
Defneninannesi0622 AngelMotherr merhaba bende ancak 1100 dolar biriktirdim faize koysam ne kadar gelir
kimbuanonim Noname21 ben olsam üstüne kredi çeker araba alırdım kıytırıkta olsa bizim araba şuan 260 küsür fiyatı mesela elim ayağım canım arabam eşim aktif kullanıp işe gidip gelseydi bi araba daha alırdım yine o da durduğu yerde değerleniyo zaten hemde iş görüyo
oglumubeklerken bluem zaten bizimki de anca muhabbet yani olacağı yokta 😅 sonuçta bu devirde 5 6 bin faizle zaten geçim olmaz net. Trilyonlarimiz olması lazım. Hayal işte yıllar önce böyle bi muhabbet olmuştu aramızda 🥲
Katun Noname21 şuan ülkenin durumu malum şahsen ben güvenip iş kurmazdım zaten baya sermaye lazım iş içinde. Bence döviz altın veya arsa bakın
Noname21 Katun ankaraya taşınıyoruz balkonda birsürğ arsa var hobi bahçesi şeklinde Onlara mı yatırsam diyorum
AngelMotherr oglumubeklerken Ay vallahi bizim de bankada vardı 1.200 alıyorduk diye nasıl seviniyorduk onla borç kapatiyorduk 🤣