efelinamoms Kubratemiz o zaman post actiginizdada okumustum ac kalmasi zoruma gidiyor demistiniz rabbim insaallah hayirli haberler ile sevindirsin sizi insaallah güzel sonuclar alirsiniz bol bol dua edin mutlaka haber verin cok merak ediyorum bende
Kubratemiz efelinamoms inşallah iyi sonuçlar aldım diyede post açicam🙏 inanın ağladıkça kahroluyorum yemek görünce vermediğim zaman büyük insan gibi içli içli ağlar hangi anne dayansın buna 😓inşallah son gözyaşlarımız olucak🙏
paramedikanne Kubratemiz okurken mahvoldum inanın.. Rabbim şifasını versin inşallah tez vakitte güzel haberleri gelir 💜
Havvanur43 Kubratemiz var ya rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah ne büyük bir nimetmiş çocuklarimiza yemek yedirmek çok şükür elhamdülillah inşallah o testler istediğiniz gibi çıkar ve doya doya beraber yemek iyebilirsiniz
Ocakalti Kubratemiz inşallah temiz çıkar canım benim üzülme Rabbim en hayırlısını versin 🙏🙂 Dua etmekten başka çaremiz mi var inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın yavrunda hiç bir şeyden mahrum kalmadan büyür🤲🙏
TheMomm Kubratemiz Okurken içim gitti resmen insallahh mucize gerçekleşir de istediğiniz sonuçlar çıkar o güzel haberi burda da paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum 🙏
biimiyomyardimet Kubratemiz Allahm okurken ağladım resmen, hiç şükür bilmiyoruz 😞 rabbim yardımcınız olsunn inşallah güzel sonuçlar alırsınız, temiz çıkar tüm testleriniz 🍀🍀🍀 uzun zamandır bu kadar gönülden dua ettiğimi hatırlamıyorum 🥹 herşey çok güzel olsun 🤍🤍🤍🤍
Kubratemiz biimiyomyardimet sağolun duanız yeter ne gelirse Allah’tan ilk çok isyan ettim sonra kabullendim sukretmeye başladım hep dua ettim tam umudum bitmisken boyle bir haber beni yeniden yaşattı resmen inşallah Allah’ bana güzel haberleride almayı nasip eder🙏
Dupduru19 Kubratemiz Ah benim güzel kardeşim okuyunca öyle üzüldüm ki empati yapmak bile içimi acıttı. Ama Allahın bir mucizesi elbette olacak ona sığınmış anne yaşadığınız acıyla dua etmişsiniz ne güzel umarım ki Rabbim dualarınız kabul etmiş olsun bir tanı hatası olsun inşallah 🤲 dualarım sizinle olacak. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin evlat hasta oldumu anneye cehennem oluyor yaşadığı her dk. Dualarım sizinle olacak inşallah hayırlı haberleriniz gelir🤲❤️
Kubratemiz Dupduru19 sağolun Allah razı olsun inşallah güzel haberler alicaz bu dularin karşılığını rabbim en iyi şekilde vericek inşallah çok sağolun 🙏
Humeyra66 Kubratemiz Postunu yeni gordüm Rabbim evladini sana bagislasin saglikli bir sekilde belkide bu senin imtihanindi Rabbime sigindin ve geçti dilerim hersey gonlunce ve eskisinden coook daha güzel olur senin için.🤲🌸