Zeyno_anesi İnşallah inşallah ne kadar kalbime dokundu istemsizce goz yaşlarım döküldü cok zor bişey cok. cok üzüldüm sizin adınıza umarim temiz çıkar sonuçları
Meerve Kubratemiz ay ağlayarak okudum.eminimki çok zordur .inşallah duam kabul olur hamilelerin kabul olur derler bizim orda insallah hiçbir şeyi kalmaz sağlıkla büyür cocugunuz ve güzel yaşları olur doyasıya yer🙏🙏kalbinizden geçen her şey kabul olsun
Kubratemiz Meerve sağolun çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin duanız yeter..🙏❤️
iremthemama95 Kubratemiz allahım inşallah teşhis yanlıştır bebişiniz her şeyden bol bol yiyebilir rabbim size sabır yavrunuza bol şifa versin aklımda dualarımda olacaksınız ♥️
Alya1515 Kubratemiz çok duygulandım yavrun için dua edicem xanim benim inşallah temiz çıkar inşallah ❤️
Doasmom Kubratemiz Allah yardımcınız olsun. İnşallah miniğin böyle bir problemi yoktur, umutlarınız gerçeğe dönüşür.
Oyle-iste Kubratemiz Rabbim kimseyi darda bırakmaz size de şafi ismi şerifinin hürmetine şifa versin inşAllah 🤲
yigithanmom54 Kubratemiz Allahım şifa versin inşallah 🙏 ve Allah yardımcınız olsun ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum
Kubratemiz yigithanmom54 sağolun Allah hiç bir anneye benim yaşadığım şeyleri yaşatmasın hiç bir evladı da hastalıkla sinamasin özellikle açlıkla 😓