Meerve Kubratemiz ay ağlayarak okudum.eminimki çok zordur .inşallah duam kabul olur hamilelerin kabul olur derler bizim orda insallah hiçbir şeyi kalmaz sağlıkla büyür cocugunuz ve güzel yaşları olur doyasıya yer🙏🙏kalbinizden geçen her şey kabul olsun
Kubratemiz Meerve sağolun çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin duanız yeter..🙏❤️
iremthemama95 Kubratemiz allahım inşallah teşhis yanlıştır bebişiniz her şeyden bol bol yiyebilir rabbim size sabır yavrunuza bol şifa versin aklımda dualarımda olacaksınız ♥️
Alya1515 Kubratemiz çok duygulandım yavrun için dua edicem xanim benim inşallah temiz çıkar inşallah ❤️
Doasmom Kubratemiz Allah yardımcınız olsun. İnşallah miniğin böyle bir problemi yoktur, umutlarınız gerçeğe dönüşür.
Oyle-iste Kubratemiz Rabbim kimseyi darda bırakmaz size de şafi ismi şerifinin hürmetine şifa versin inşAllah 🤲
yigithanmom54 Kubratemiz Allahım şifa versin inşallah 🙏 ve Allah yardımcınız olsun ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum
Kubratemiz yigithanmom54 sağolun Allah hiç bir anneye benim yaşadığım şeyleri yaşatmasın hiç bir evladı da hastalıkla sinamasin özellikle açlıkla 😓