Mmah DayeEe ev yemekleri yapan güzel yerler var hiç anlamazlar bence o kadar kişiye yardimcinda yoksa bebekle çok zor
Bal38 Sanemim aman olsa nolacak bi sürü ev kirlenecek küçücük bebekle kolay olmuyor temizlik valla 😅 ben yaparken kan ter içinde kalıyorum
Busrkrkc DayeEe biz de kalabalık bir aileyiz kuru fasulye pilav cacık yapabilirsin bence bereketli oluyor
catgirlmoms DayeEe bakliyat yemeği (kuru fasulye ya da nohut ) Pilav Yanına çorba Salata Tavuk haşlama ya da et haşlama Turşu Cacık ve içecekler … En kolay menüdür
OptimusPrime DayeEe 2 tepsi Antep tava kocaman bir tencere pilav Çorba içiliyorsa önden de bir basit çorba Bol salata Tabaklara çıkarılmış karışık turşu ortaya ikramlık bişey koyuyorsan bilemem bu kadar yeterli
Sanemim Bal38 evet ya çok zor olur hemde .Kendimi o kadar çok misafir ağırlamakla düşünemiyorum bile😂yapamam heralde ,heralde değil ağırlayamazdım.Allah kolaylık versin arkadaşımıza. Kızımla bi keki zor yapıyorum ben bağrış çağrış, 😁
anayimbenana93 DayeEe çay demle büyük çaydanlıkla 3 tane 10 kg patates kızart ya da bim den dondurulmus patates al 5 poşet falan yanına mardin peyniri tandır ekmek sofra bezini ser yere ellerine ekmek ver oturup yesinler 🤣🤣 25 kişi ne ya ablacım bebek küçükmüş bide beben hasta olur enfeksiyon kapar birinde yoksa birinfe vardır . Sen bu daveti iptal et aşiret agasına git aşko bukadar kişiyi ağarlayamam de
Bal38 Sanemim aynen öyle ne giderim ne davet ederim 🤣🤣 geçen bende kuru fasulye yapıyordum ocağın altını kapat aç kapat aç bi hal oldum 😅😅😅😅😅
Nazikomom DayeEe bende geçen ramazan da 20 kişi ağırladım önden çorba, fırın yemeği yaptım 2 koca tepsi musakka,pilav cacık da vardı 2 çeşit salata da yapmıştım. Ama bebeğinizin ufaksa zor olur yardımsız olmaz canım 🌸