Utkucan Biribiri o zaman zor çünkü aileniz bilgi vermiyor resmi bir kaydınız bağlantınız yok kanala falan çıkmayı düşünmüyorsunuz ailenize ek bilgi sormuyorsunuz imkansız böyle
ReisinKizi Biribiri hiç bir şey bilmiyorsun ki. Hiç Bi şey anlatmamışlar sana. Resmi bir vasfı da yok. Bunu sadece eş dost akraba ya da direkt Annenden öğrenebilirsin.
GokSuM Biribiri fotoğraf yok mu? Belki tanıyan çıkar. Ya da nerede tanışmışlar, ortak arkadaşları kimlermiş, siz 8 aylık olana kadar hangi şehirde&mahallede yaşamışlar? Bunları bilmek işinizi kolaylaştırır?
Aomom Biribiri kimse bir şey demiyorsa kayıtta yoksa ailedeki en zayıf halkayı bulmanız lazım o anca söyler ya da konukomşu böyle konuları çok iyi bilir eşimin akrabası da evlatlık alınmıştı ve hiç bir şey bilmiyordu kimsede anlatmıyordu aileden korktuğu için en son eski komşusu isim vermişti vs öyle bulmuştu (uzun hikaye kısaca anlatmaya çalıştım)
Dry_cn Biribiri offf en korktuğum şey benim kızım da tatmin olmayıp onu bulmak isteyecek .. neden bulmak istiyorsun onu ?
eylulcakir Dry_cn Gizlemeden anlatın siz sonra size de resti çekebilir hele ergen zamanlarında çok tehlikeli etrafta babaları ile iyi geçinen kızlar görürse
Dry_cn eylulcakir benim kızımın babası belli bizim durum bundan ayrı kendisi kızı doğduğu günden beri görmeye bile gelmedi benle ayrıldığı gibi kızından da ayrıldı ailesiyle mutlu mesut yaşıyor şuan ailecek mutlular üstelik kızım için hamilelikte çalışıp biriktirdiğim altınlar ile dava dosyalarımız var kızımı ilerde kandirmasinlar yalan yanlış diye hepsi kanıtlı delilli olsun diye direk mahkemeye hepsini verdim belki bana inanmaz onlar usta çünkü profesyonel tiyatrocu hepsi oscarlari eksik e devletten gün gelir okur diye
Msr-tancredi Biribiri valla benim amcam yıllar önce Yunanistan’a gitmiş orda kaldığı süreçte bı kadınla evlenmiş çocuk yapmış sonra da dönmüş çocuktan falan bı haber tabi sonra bi kaç yıl önce mugeye çıktı hemen buldu müge oğlan büyümüş nisanlanmis hatta Türkiye’ye geldiler 😂😂
Dry_cn Biribiri ya bulduğunda sana yalan söylerse ben istedim seni kaçırdılar derse o seni bulmak istese nüfusuna almak istese zaten yapardı ama annenle konuşup bir babalık davası açabilirsin mahkeme onu bulur ve doğru neyse o zaman hepsi çıkar ortaya eğer mal varlığı ve senin hakkın varsa onu da alırsın ha yoksa tazminatını alırsın
-_-hUysUzvetatlikadin Biribiri e devletten tüm ikamet adresleri çıkar çıkmasa bile illa kayıt vardır sen çocukken veya bebekken ki oturduğunuz yeri bulup ismini sorabilirsin annenin ismini söylersin illa mahallenin sokağın yaşlısı vardır bilir unutmaz onlar ben zamanında ismini sorarak bulmuştum ve elimle koymuş gibi bulmuştum