Deletedmom_79 Biribiri baban seni nüfusuna almış mı? Eğer aldıyda şöyle yap madem ailen höthöt ediyor. Notere git durumu anlat bana öldüğünü söylediler miras olabilir diye veraset ilamı çıkarttırmak istiyprum de. Orada kimlik numarası falan yazıyor çünkü. Derlerse ki ölüm kaydı yok kimlik numarasını rica et. Oradan yürürsün. Yani dıdısının dıdısı bi yöntem. Yerse ne ala.
Biribiri Deletedmom_79 resmiyette uzerimde babamla ilgili bisey yok ya annem annemin soyadi annemin ailesi butun soyagacm bu
balbocegi788 Biribiri yanlış anlamayın lütfen merak ettiğim için soruyorum nüfus cüzdanınızda baba adınız yazmıyo mu acaba
Deletedmom_79 Biribiri Yazık ya cidden. Güzel güzel yaşıyorlar çocuk işini de oyuncak ediyorlar ya kendilerine. Sonra da senin anan da baban da benim diyorlar. Baban ama iyi ama kötü adamdır bilinmez. Bir gün yeşilçam’a bağlayıp da ölüm döşeğinde yaklıaaaaşş yieeevrum diyip söylemezler umarım😄
Utkucan Biribiri kamuda bir memur tanıdık varsa nüfus kayıtlarından bulur anne ismi baba ismi doğum tarihinden tc bulunur oradanda adres kayıtları hastane kayıtları herşey çıkar
Utkucan Biribiri o zaman zor çünkü aileniz bilgi vermiyor resmi bir kaydınız bağlantınız yok kanala falan çıkmayı düşünmüyorsunuz ailenize ek bilgi sormuyorsunuz imkansız böyle
ReisinKizi Biribiri hiç bir şey bilmiyorsun ki. Hiç Bi şey anlatmamışlar sana. Resmi bir vasfı da yok. Bunu sadece eş dost akraba ya da direkt Annenden öğrenebilirsin.
GokSuM Biribiri fotoğraf yok mu? Belki tanıyan çıkar. Ya da nerede tanışmışlar, ortak arkadaşları kimlermiş, siz 8 aylık olana kadar hangi şehirde&mahallede yaşamışlar? Bunları bilmek işinizi kolaylaştırır?
Aomom Biribiri kimse bir şey demiyorsa kayıtta yoksa ailedeki en zayıf halkayı bulmanız lazım o anca söyler ya da konukomşu böyle konuları çok iyi bilir eşimin akrabası da evlatlık alınmıştı ve hiç bir şey bilmiyordu kimsede anlatmıyordu aileden korktuğu için en son eski komşusu isim vermişti vs öyle bulmuştu (uzun hikaye kısaca anlatmaya çalıştım)
Dry_cn Biribiri offf en korktuğum şey benim kızım da tatmin olmayıp onu bulmak isteyecek .. neden bulmak istiyorsun onu ?
eylulcakir Dry_cn Gizlemeden anlatın siz sonra size de resti çekebilir hele ergen zamanlarında çok tehlikeli etrafta babaları ile iyi geçinen kızlar görürse
Dry_cn eylulcakir benim kızımın babası belli bizim durum bundan ayrı kendisi kızı doğduğu günden beri görmeye bile gelmedi benle ayrıldığı gibi kızından da ayrıldı ailesiyle mutlu mesut yaşıyor şuan ailecek mutlular üstelik kızım için hamilelikte çalışıp biriktirdiğim altınlar ile dava dosyalarımız var kızımı ilerde kandirmasinlar yalan yanlış diye hepsi kanıtlı delilli olsun diye direk mahkemeye hepsini verdim belki bana inanmaz onlar usta çünkü profesyonel tiyatrocu hepsi oscarlari eksik e devletten gün gelir okur diye