sehpayacarpanserceparmak_ ruveydaensar sabahlari dudaklarimda olmadi hic geceleri oluyor insallah bidaha olmaz korkudan sutum kesilcek nerdeyse
Biroglanannesiiii sehpayacarpanserceparmak_ Ben geçirdim Allahım kimseye yaşatmasın hala bir yerim kaşınsın korkarım travma oldu resmen kaçınırken korkuyorum gebelikte te puppp yaşadım doğumdan 2 ay sonra da ürtiker oldum 4 gece acillik oldum bütün her yerim kaşınıyor kıpkırmızıydım gören korkuyordu en son nefessiz kaldım acile gittiğim de bir ton iğneler falan yaptılar öyle geçti
aylinbb sehpayacarpanserceparmak_ tabii hamilelikte de içiliyor. hamile olduğumu öğrendiğimde doktora sorduğum ilk soruydu eczaneye sorun o içilebilenlerden önerir size
ruveydaensar sehpayacarpanserceparmak_ kız merak etme geçici bi şey ☺️ geçer gider en kısa zamanda inşallah 🤲💕
sehpayacarpanserceparmak_ ruveydaensar ya o kadar korktum ki anlatamam sana biran once cildiyeye ilacini yazdiirirsam insallah rahatlar vucudumda😪 cok tesekkur ederim❤️
Minnakkk sehpayacarpanserceparmak_ Bi 10 gun kadar once ürtiker oldum hayatımda ilk kez ben boyle bişey yasamadım tüm vucudum kabardı kasıntı dan uyuyamıyordum Bi yer geciyor Baska yerde baslıyor 6 gun de tamamen gecti benim. Avil dekort yapıldı acilde uc kez cildşye de kortizonlu iğne verdi Bi de allersest hap kullandım gecti cok sukur gecmiş olsun inş gecer hemen sizin de
sehpayacarpanserceparmak_ Minnakkk kortizonlu igne emzirirken kullaniliyomu birde kac gunde kac gun kullandiniz,cok tesekkur ederim 🙏 insallah benimde hemencecik gecer
anneyimanne00 sehpayacarpanserceparmak_ ben ürtiker olmuştum 2018de o zaman kulaklarıma kadar şişmişti genetal bölgem gözlerim saç diplerim her yerimm☹️ bir tek avuç içim ve ayak tabanımda bir şey yoktu. ☹️ eonra kortizonlu iğneler yedim ve geçti ara ara bu derece olmasa da yüzümde boynumda bazen ellerimin ğstünde bacağımda oluyor çok zor ama… bence en büyük sebebi üzülmek ve stres😢 çok geçmiş olsun🙏🏻❤️
sehpayacarpanserceparmak_ daglidbur Tugceozefe Birbebekkkbircicek witcher Aomom ruveydaensar aylinbb Elevka_96 Tugceozefe anneyimanne00 kizlar merhaba benim urtiker atagimda hepiniz bana yazmistiniz,prednol kullandim 3gun ust uste 1aydir gecmisti simdi tekrar cikmaya basladi eskisi kadar fazla degil tabi daha hafif kizartilar seklinde kollarimda surekli cikiyor allerset ve aurius kullaniyorum size sorum boyle boyle cikip gecermi yoksa tekrar doktora kortizonlu ignemi yazdirmam lazim siz bu sureci nasil gecirdiniz her ciktiginda daha panik yapiyorum anjiodem cikar diye korkuyorum acaba sizinde boyle cikarmiydi arada nasil gecer bu ya
anneyimanne00 sehpayacarpanserceparmak_ ayrıca hava kararmaya başlarken başlardı ta ki sabah gün aydınlanana kadar. ☹️
sehpayacarpanserceparmak_ anneyimanne00 evet benimde gece yogunlasiyordu ama dun gunduzde baya kotu oldu acile gittim,bugun insallah cildiye duzgunce ilgilenir ve bunu geciren ilaci verir bende kurtulurum,cok tesekkur ederim❤️
Kbrbisi28 sehpayacarpanserceparmak_ kurdeseni her kemoterapi aldigimda yasiyorum cok aci veriyor yaniyor o zamanlarda heo hemsirelere avil serum takin duye yalvariyordum resmen avil enazindan onu yok ediyordu ben kasiyip yara etmeden
sehpayacarpanserceparmak_ Kbrbisi28 kemoterapimi aliyosunuz cok gecmis olsun rabbim sifa versin🙏 evet bende kasintidan uyuyamiyorum ve onu gorup korkuyorum korktukca daha cogaliyor sanki
Minnakkk sehpayacarpanserceparmak_ onu bilmiyorum benim emzirme olmadıgı için raahtca kullandım. Doktor tek verdi bana kortizonlu iğne gecmeyip devam edince acilde Bi kez daha yaptılar. İlac falan kullandınız mı ya da degişik bişey yediniz mi doktor bana en cok ilac kullanımından olur dedi ama benim ilac kullanımı falan yoktu
Kbrbisi28 sehpayacarpanserceparmak_ zaten sey nasil diyim su toplar gibi oluyor artik boyle cok hizli artis oluyor o yuzden bi doktora gidin bence ben avildekort taktiriyordum ama belki size baska bi care bulurlar Cok tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun umarim gecer cunku o yanan kasinti cok cok farkli cidden insani ne uyutuyor ne oturtuyor ne birsey yaotriyor resmen
Nursedakocapnr1 sehpayacarpanserceparmak_ bilaxten diye ilaç var doktorunuza sorup kullanın doğum sonrası bir anda ürtiker oldum 2 3 gün üst üst hep iğne olmaya gittim bunu kullandım tamamen geçti
sehpayacarpanserceparmak_ Kbrbisi28 gittim canim dun acile avil dekort taktilar esim yetisebilirse bugun cildiyeye gidecem yada en kotu yarin suan tekrar cikar diye odum patliyor