Tugceozefe sehpayacarpanserceparmak_ ben ürtiker olurum sık sık hatta her streste girdiğimde sinirlendiğimde
Aomom sehpayacarpanserceparmak_ ben geçirdim 2 defa nefes borum dahi tıkandı hızlı ilerleyen bir şeydi yalan olmasın kaşınmaya başladıktan 2 3 saat sonra nefes alamamaya başladım birinde diğerinde de sürekli acile gidiyordum zaten iğne yaptırmaya bugün gitmeyeceğim dedim akşamına mahvoldum ama sebebini tam söylemiyorlar stres,yediğin içtiğin vs
ruveydaensar sehpayacarpanserceparmak_ ben de olmuştum, sanırım makyaj ürünlerine hassasiyetle başladı çünkü ilk yüzüm şişti. Sonra tüm vücuduma yayıldı. Makyajı bırakmama rağmen aylarca sürdü ve ara ara tekrarladı. Doktor sıcaktan etkileniyor olabilirsin demişti. Sonra her yolculuk yaptığımda olmaya başladı basınç bile etkileyebilşyormuş. Tam sebebini asla çözemedim ama bi defa başlayınca hassasiyet kalıyor uzun bir süre. İlaç kullanıyordum o iyi geliyordu bana da. Aşırı bi halsizlik yorgunluk yapıyordu
muratnannsi sehpayacarpanserceparmak_ kurdesen oldum unideyken kac dr gttm çözüm bulamdm en son bir doktor kortizonli ilsc yazdı 1 haftada bitti 10 sene oldu dahaa da cikmadi
daglidbur ben kurdesen gecirdim lohusayken stresten. 2 ay oldu geceli, antihistaminik kullandiriyorlar ama kasintiyi azaltmak icin kurdesen zamanla kendisi geciyor
sehpayacarpanserceparmak_ daglidbur sebebi ne oluyor googlede ic hastalik filan yaziyor daha da korkuyorum tum vucudumu sarmis durumda yarin cildiyey gidecem,gece dudagim yuzum sisti cok korkuyorum ya
sehpayacarpanserceparmak_ daglidbur Tugceozefe Birbebekkkbircicek witcher Aomom ruveydaensar aylinbb Elevka_96 Tugceozefe anneyimanne00 kizlar merhaba benim urtiker atagimda hepiniz bana yazmistiniz,prednol kullandim 3gun ust uste 1aydir gecmisti simdi tekrar cikmaya basladi eskisi kadar fazla degil tabi daha hafif kizartilar seklinde kollarimda surekli cikiyor allerset ve aurius kullaniyorum size sorum boyle boyle cikip gecermi yoksa tekrar doktora kortizonlu ignemi yazdirmam lazim siz bu sureci nasil gecirdiniz her ciktiginda daha panik yapiyorum anjiodem cikar diye korkuyorum acaba sizinde boyle cikarmiydi arada nasil gecer bu ya
nolmuskine daglidbur bende kurdeşen e benzeyen puppp adında bir hastalık geçirdim. haplar kremler fayda etmedi kortizonlu iğneler vurundum lohusa iken çok zordu … hala kaşıntının yaraları duruyor . Sizin geçt mi
Deletedmom_80 daglidbur kullandınız mı ilacı acaba ben de doğumdan sonra yaşıyorum şu an çok fenayım ama ilaca başlarsam vücut bağımlısı olur bırakamam diye korkuyorum
Birbebekkkbircicek Bekarken olmuşttu sniden vücuduma sarmıştı yüzğm dilim şişmişti 1 yıl sürdü azalarak geçti hamileyken telrar hortladı onun kadar şiddetli değildi ama kaşımtısı coktu o da 1 yıl surdu inşallah artık olmaz
sehpayacarpanserceparmak_ Birbebekkkbircicek benimde gece yuzum dudagim sisti cok korktum nefessiz kalirim filan diye ama 2saat icinde dudagimdaki azaldi suan tum vucudumu sarmis durumda psikolojim bozuldu
witcher sehpayacarpanserceparmak_ google bakarsan hepimiz kanseriz. Bende 2 kere oldum hatta ilk oldugumda senin gibi googleda araştırıp daha da ilerlemesine sebep oldum o yüzden kafana takma yakın zamanda ilaç kullandıysan ondan olabilir stresten olabilir hersey tetikliyor ve genelde de sebebi bulunamıyor yarın doktora gideceksin büyük ihtimal bi sebebi olmayacak
daglidbur sehpayacarpanserceparmak_ sebebi net belli olmuyor mesela deniz urunlerine alerjisi olanda da cikabiliyor. benimki lohusa sendromundan olmustu stresten diye dusunuyorum. ama vucudun bir kez direnci dustumu hep oluyormus. avil ve dekort igne olup allerset tablet kullanmistim ama dedigim gibi kurdeseni gecirmiyor bunlar daha az kasinmak icin
ENAU sehpayacarpanserceparmak_ çok çektim hala da çekiyorum..arada tekrarlıyor ama tamamen kurtulamadım.hem stres hem de cildim aşırı kuru o yüzden sürekli yaşıyorum bu sorunu.kurdeşen,ürtiker,alerji..
sehpayacarpanserceparmak_ witcher evet google yuzunden belki daha kotu oldum ondanda cogalmis olabilir peki ilacla hemen duzelen biseymi
sehpayacarpanserceparmak_ Aomom igne yapinca geciyomu peki yoksa her atakta acilemi gidicem ilaci filan yokmu🫤
Tugceozefe sehpayacarpanserceparmak_ evet dudağım gözlerim burnum feci şekilde 3 katına çıkıyor hemen avil diye iğne vuruyorlar
witcher sehpayacarpanserceparmak_ kortizonlu iğne ve alerji hapı kullanıyorsun iğne 3 yanda 5 gün ilacı uzun süre kullanıyorsun hemen geçmiyor ama hafifliyor anjiyoödem geçiyor bana bi kere de acilde adrenalin yapmıışlardı boğazım şiştiği icin
Nursedakocapnr1 sehpayacarpanserceparmak_ bilaxten diye ilaç var doktorunuza sorup kullanın doğum sonrası bir anda ürtiker oldum 2 3 gün üst üst hep iğne olmaya gittim bunu kullandım tamamen geçti
sehpayacarpanserceparmak_ Tugceozefe witcher ruveydaensar daglidbur kizlar simdi acilde avil ve dekort yaptilar yarin cildiyeye gidene kadar idare edermi bu ilac yazmadilar
sehpayacarpanserceparmak_ ruveydaensar bu aralar cok sicak 43derece acaba omu tetikledi,ilac dudak sisikligine filan iyi geldimj
witcher daglidbur Ama belli de olmaz ne zaman gececeği ilk oldıgım da 1 yık sürmüştü 2.si 15 20 günde toparladm
sehpayacarpanserceparmak_ witcher en korktugum bogazimin sismesi ben yarini beklemeden bugun acile gidim o zaman
ruveydaensar sehpayacarpanserceparmak_ alerji iğnesi iyi geliyordu ona. İlaç da kaşınmaya iyi geliyordu.
witcher sehpayacarpanserceparmak_ git bi iğne yaparlar rahatlarsın en azından ama bu işin çözümü prednol +avil iğne onu da zaten cildiyeci yazıyor sen emziriyormussun ama kortizon alabilir misin bilmiyorum emzirdiğini muhakkak söyle