66arasim merkursavascisi_06 Denmek lazim hiç bilmiyorum yapmadım ama içinde salaca baharat var yogut çorbası nebileyim😁
merkursavascisi_06 66arasim yoğurt çorbası olmaz da ezogelin çorbası misali salçalı bi çorba oluyı anneminki
beyzacmvrc merkursavascisi_06 soğan dolması da yapıyorlar yapabilirsin bak Bide ben ölçülü yapıyorum her biber için bir dolu tatlı kaşığı olcuyorum tam geliyo
beyzacmvrc merkursavascisi_06 kıyması kavrulmuşsa dolaba atabilirsin (eğer çiğse kıymayı dondurucudsn çıkarmadysan yine koyabilirsin) Dondurucudan çıkarttysan da yine koyulur tavuk kadar tehlikeli değil de yine bakteri üretiyor diyolar
merkursavascisi_06 beyzacmvrc ya dondurucuya attığım şeyi kullanmayı unutuyorum ziyan oluyo o yüzden pilav yaptım😂 Tatlican
Tatlican merkursavascisi_06 Kiymada sorun olmuyor ben hep donduruyorum .ama tavuk eti olsa ayno seyi asla yapmam
Burcu60 merkursavascisi_06 kıyma yada et olunca çorba yaparız ama içine nar ekşisi koydunuz mu o zamna nasıl olur bilmiyrium
Berfin4720 merkursavascisi_06 pilav gibi pişirip yiyin çok güzel oluyor tirit diyoruz biz canımız dolma istemese bile onu yapıp yiyoruz