Beyzanur7 66arasim dolma içi pirinç kıymalı.. Normalde de kıymalı pirinçli salçalı çok güzel çorba oluyor denemelisin
witcher merkursavascisi_06 Bu benimde en büyük problemim ya ben en son evdeki bütün biber patates fln bitinceye kadad doldurup gerisini atıyorum ama varsa başka fikri olanı bekleyeyim
merkursavascisi_06 witcher kuru biberlere mi girişsem onu düşünüyorum ama zaten bi bugünlük tencere bi de pazara misafir gelecek iki tencere doldurdum kuru da doldursam abartı olacam ama sanırım doldurup dondurucuya atmalıyım😂
66arasim merkursavascisi_06 Kıymadan bahsediyorum kiymada kavruluysa bişey olmaz diğer türlü dediğim gibi de yaparsınız pratik olur ben onla tavuk felanda dolduruyorum
66arasim merkursavascisi_06 Denmek lazim hiç bilmiyorum yapmadım ama içinde salaca baharat var yogut çorbası nebileyim😁
merkursavascisi_06 Nilkusumm ya bunu ben de gördüm kabak yok evde bilemedim içi dolaba koyup başka gün yapsam mı ki
merkursavascisi_06 66arasim yoğurt çorbası olmaz da ezogelin çorbası misali salçalı bi çorba oluyı anneminki
beyzacmvrc merkursavascisi_06 soğan dolması da yapıyorlar yapabilirsin bak Bide ben ölçülü yapıyorum her biber için bir dolu tatlı kaşığı olcuyorum tam geliyo
beyzacmvrc merkursavascisi_06 kıyması kavrulmuşsa dolaba atabilirsin (eğer çiğse kıymayı dondurucudsn çıkarmadysan yine koyabilirsin) Dondurucudan çıkarttysan da yine koyulur tavuk kadar tehlikeli değil de yine bakteri üretiyor diyolar
merkursavascisi_06 beyzacmvrc ya dondurucuya attığım şeyi kullanmayı unutuyorum ziyan oluyo o yüzden pilav yaptım😂 Tatlican
Tatlican merkursavascisi_06 Kiymada sorun olmuyor ben hep donduruyorum .ama tavuk eti olsa ayno seyi asla yapmam
Burcu60 merkursavascisi_06 kıyma yada et olunca çorba yaparız ama içine nar ekşisi koydunuz mu o zamna nasıl olur bilmiyrium
Berfin4720 merkursavascisi_06 pilav gibi pişirip yiyin çok güzel oluyor tirit diyoruz biz canımız dolma istemese bile onu yapıp yiyoruz