Birannisbirbebis Bihteeeer karpuz,kavun,şeftali,üzüm,çilek işte ne meyvesi varsa ama böyle bal gibi tatlı olcak eğer biraz ekşiyse asla yemez hamileyken o kadar çok ekşi yedim ki bıktı heralde ekşi hiç sevmiyor 😆
Bihteeeer anneyeofdenmez iyi dayanmışsin ben onun iyiliği için bıraktırdım birde işe basliycam o yüzden yemiyorsa kararını ver bencede 😊
HicisleriBakani Bihteeeer tost pizza gibi seylerin icine koyuyorum ben biraz biraz bir de mesela sabah mantarlari kavurdum azicik ustune kasar attim tuz karabiberle. Erittim. Oyle de yedi sen de dene istersen. Anlayana kadar yemis oluyor birkac catal da olsa gem protein hem b12 hem kalsiyum bir arada ☺️
Melekhnm Bihteeeer evet oluyur ama ben o telini falan hepsini çıkarıp az zeytin yağlı yapyprum güzel oluyur
MinikPandam_ Bihteeeer corbasi var onu isiticam. Akşama da balik ve sebze püresi. Aslında mercimek köftesi yapacaktım da vaktim kalmadı. Başka güne artık
Betelgeuse_ Beyzanur7 yemegini nerde veriyosunuz? Ben mama saldayesine koyunca yemiyor ama normal sandalyeye kendim oturup oglumu da kucagima aliyorum o sekilde veriyorum bir haftadir puturlu yemeye basladi bu sekilde
Beyzanur7 Bihteeeer aksine kuzm 5 aylıkken ek gıdaya başladm çok güzel gidyordı hiç blendr yapmadm hep önüne eline koydum yerdi flan ama yaşına girdi gireli pirinç dahi olsa çıkartıyor ağzından yada bekletip tükürüyor.. Diş die sabredyprm ama diş de yok görünürde .. Hep çıkarttı.. Çorba yoğurt kaşık mama cicibebe 🤦♀️🤦♀️bunlarla idare ediyorm zor kötek Dua et geçsin yesin ya çok bunaldm
Deletedmom_110 Bihteeeer sabah kabine yumurta sundu yayla çorbası yaptım daha küçük bnm minnak suan emziriyorum akşam da seftalı muzlu irmik yapıyorum ara da yoğurt veririm 6 ay 3 Günlük