anneyeofdenmez Bihteeeer kaç aylıkken bıraktırdın canım memeye güvenip yemek yemiyor galiba benim kız
defneemomm Bihteeeer bir de bu var di mi. bir kaç gündür su veriyor hava 37-38i gösterince iğrenir gibi yapıyor ağzını😂
Bihteeeer defneemomm ver ver alışsın sinrs uğraşma canım ben 3 aylıktan beri 1 tatlı kaşığı hep verdim şimdi çu çu diye akşama kadar peşinde 😀
Birannisbirbebis Bihteeeer meyve istiyor ne kadar yemek yapsam da böyle biraz serin şeyler yediriyorum çok sıcak oda haklı ☺️
anneyeofdenmez Bihteeeer ben diğer kızımı 2 buçuk yaşında kadar emzirdim ama bunu erken açicam galiba çünkü yemiyor
Melekhnm Bihteeeer evet oluyur ama ben o telini falan hepsini çıkarıp az zeytin yağlı yapyprum güzel oluyur
Betelgeuse_ Melekhnm valla ben bi sey yapmadim genelde tum yemekleri tadini sevse de sevmese de yiyecegi varsa yiyor yoksa yemiyor. Sadece yumurtayi her seferinde reddediyor 🤷♀️ sizin bebis kac aylik? Benimki 14 aylik
Bihteeeer anneyeofdenmez iyi dayanmışsin ben onun iyiliği için bıraktırdım birde işe basliycam o yüzden yemiyorsa kararını ver bencede 😊
Birannisbirbebis Bihteeeer karpuz,kavun,şeftali,üzüm,çilek işte ne meyvesi varsa ama böyle bal gibi tatlı olcak eğer biraz ekşiyse asla yemez hamileyken o kadar çok ekşi yedim ki bıktı heralde ekşi hiç sevmiyor 😆
HicisleriBakani Bihteeeer tost pizza gibi seylerin icine koyuyorum ben biraz biraz bir de mesela sabah mantarlari kavurdum azicik ustune kasar attim tuz karabiberle. Erittim. Oyle de yedi sen de dene istersen. Anlayana kadar yemis oluyor birkac catal da olsa gem protein hem b12 hem kalsiyum bir arada ☺️