defneemomm Bihteeeer bir de bu var di mi. bir kaç gündür su veriyor hava 37-38i gösterince iğrenir gibi yapıyor ağzını😂
anneyeofdenmez Bihteeeer kaç aylıkken bıraktırdın canım memeye güvenip yemek yemiyor galiba benim kız
Bihteeeer defneemomm ver ver alışsın sinrs uğraşma canım ben 3 aylıktan beri 1 tatlı kaşığı hep verdim şimdi çu çu diye akşama kadar peşinde 😀
Birannisbirbebis Bihteeeer meyve istiyor ne kadar yemek yapsam da böyle biraz serin şeyler yediriyorum çok sıcak oda haklı ☺️
anneyeofdenmez Bihteeeer ben diğer kızımı 2 buçuk yaşında kadar emzirdim ama bunu erken açicam galiba çünkü yemiyor
Melekhnm Bihteeeer evet oluyur ama ben o telini falan hepsini çıkarıp az zeytin yağlı yapyprum güzel oluyur
Betelgeuse_ Melekhnm valla ben bi sey yapmadim genelde tum yemekleri tadini sevse de sevmese de yiyecegi varsa yiyor yoksa yemiyor. Sadece yumurtayi her seferinde reddediyor 🤷♀️ sizin bebis kac aylik? Benimki 14 aylik
Bihteeeer anneyeofdenmez iyi dayanmışsin ben onun iyiliği için bıraktırdım birde işe basliycam o yüzden yemiyorsa kararını ver bencede 😊
Birannisbirbebis Bihteeeer karpuz,kavun,şeftali,üzüm,çilek işte ne meyvesi varsa ama böyle bal gibi tatlı olcak eğer biraz ekşiyse asla yemez hamileyken o kadar çok ekşi yedim ki bıktı heralde ekşi hiç sevmiyor 😆