[silindi] amansallagitsin bozulur. Kavanoza koyup soğutup termos çantada yanınıza alsanız sonra kavanozu sıcak suya koyup ısıtsanız daha doğru olur
amansallagitsin Deletedmom_110 kesinlikle disarda yemedgnden dolayi zorlaniyorum evden yapip getiriyorum
Ucansupurge amansallagitsin önce ki gün sabah yaptığım mercimek çorbası tencere içinde aksam yemek saatine kadar bozuldu 🤷♀️ hava 40 derece
amansallagitsin ogulluana kiymali degil termos cantam yok genelde corba yapar cantama koyardim 5 6 saat hala sicak olurdu
Eslemsi_04 Ucansupurge insan üzülüyo tabi😃en iyisi buzdolabında saklamak yemekleri😂burasıda cook sıcak iki saat dursa bozar diye korkuyorum😂😂
Ucansupurge Eslemsi_04 Çok mantıklı ama dolaba girince pek sevmiyorum tadı değişiyor gibi geliyor 🤦♀️😁
Ruveydaa amansallagitsin Ispanak riskli bir yemek canım yaa, çabuk zehirliyor bildiğim kadarıyla. Çok iyi saklamak lazım.
Eslemsi_04 Ucansupurge mecburrr 😄özellikle mercimek yaptığım gün asla bitmez ertesi günede kalır sizdede kalmıyomu ozmn mecbur dolaba giriyo😃