amansallagitsin Bebegime disarda yedirmem icin ispanak yemegi yaptim kiymasiz ancak uzun sure disarda kalicagimizdan acaba sicak bir sekilde kavanoza koysam bozulur mu acaba
amansallagitsin Deletedmom_110 kesinlikle disarda yemedgnden dolayi zorlaniyorum evden yapip getiriyorum
amansallagitsin ogulluana kiymali degil termos cantam yok genelde corba yapar cantama koyardim 5 6 saat hala sicak olurdu
[silindi] amansallagitsin bozulur. Kavanoza koyup soğutup termos çantada yanınıza alsanız sonra kavanozu sıcak suya koyup ısıtsanız daha doğru olur
Ucansupurge amansallagitsin önce ki gün sabah yaptığım mercimek çorbası tencere içinde aksam yemek saatine kadar bozuldu 🤷♀️ hava 40 derece
Eslemsi_04 Ucansupurge insan üzülüyo tabi😃en iyisi buzdolabında saklamak yemekleri😂burasıda cook sıcak iki saat dursa bozar diye korkuyorum😂😂
Ucansupurge Eslemsi_04 Çok mantıklı ama dolaba girince pek sevmiyorum tadı değişiyor gibi geliyor 🤦♀️😁
Ruveydaa amansallagitsin Ispanak riskli bir yemek canım yaa, çabuk zehirliyor bildiğim kadarıyla. Çok iyi saklamak lazım.
Eslemsi_04 Ucansupurge mecburrr 😄özellikle mercimek yaptığım gün asla bitmez ertesi günede kalır sizdede kalmıyomu ozmn mecbur dolaba giriyo😃