SetenayCo tomvejerry Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili anne, antibiyotik verdiyse ve emzirdiğinizi biliyorsa ona uygun bir şey yazmıştır. Başka hangi ilaçları ve kremleri yazeı acaba?
tomvejerry SetenayCo çok sağolun,kortos,procto glyvenol,enfexia,flagyl ve lavman yazmış enama sadece lavmanda sütünü sağıp atın yazması kafamı karıştırdı da
SetenayCo Sermucef55 Locafen, fito ve anestol. Ama benimki kremle geçecek evreyi çoktan geçmişti. Profilimde makat çatlağıyla ilgili uzun bir yazı var onu okumanızı tavsiye ederim sevgili anne 🌺
SetenayCo tomvejerry Ben hiç lavman kullanmadım onun için bir şey diyemem ama onun dışındaki kremlerin hepsi rahatlıkla kullanılabilir. Sıcak oturma banyosu yapın ve sarı kantaron yağı kullanın.
Mervee0227 Sermucef55 emzirirken de kullandım hamileyken de kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım canım
Mervee0227 Sermucef55 bunu görmemiştim ben kuru kayısı ve kuru incir tükettim sabahları aç karnına ve ılık su içiyordum sürekli bana bu iyi geldi
Sermucef55 Mervee0227 canım senin basurun tamamen geçti mi benim bi geçer gibi oldu sonra tekrar kabız oldum yine çıktı seninde aynısı oldu mu
aybiduranne Sermucef55 kabız olmamak için kuru inciri 2-3 parçaya böl zeytinyağının içine koy geceden sabah aç karna ye kabızlığı engeller anestol krem kullanıyorum bi de
_mommm Merhabalar aynı dertten bende muzdaribim, kabız olmamama rağmen bazen kanlı dışkı oluyo. Böyle olanınız var mı acaba sonrasında da berbat bi kaşıntı