Mervee0227 Sermucef55 procto gylvenol krem kullandım 4 günde iyileşti Kabız olmamaya özen göster canım
Sermucef55 Mervee0227 kabız olmamak için neler yemem lazım ya şimdi emziriyorum o yüzden süt olsun diye yiyorum
2kedi1beybi Sermucef55 bende olmuştum üstelik sezaryen olmama rağmen. Bir krem önerilmişti doktorum içeriye doğru sıkılarak sürülen bir kremdi 3-4 günde tamamen geçti bu süreçte sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim bol sıvı tükettim zormuş gerçekten ben doğumdan çok bu konuda zorlanmıştım diyebilirim 🤭
Sermucef55 2kedi1beybi ben normal doğum yaptım fakat bu doğumdan daha zormuş doğum da o anda bitiyor ağrı
Mervee0227 Sermucef55 bunu görmemiştim ben kuru kayısı ve kuru incir tükettim sabahları aç karnına ve ılık su içiyordum sürekli bana bu iyi geldi
Umaybebis Sermucef55 yumurta büyüklüğünde basurum vardı acısı çok fenaydı iki defa sarı kantaron yağı sürdüm geçmişti .
tomvejerry SetenayCo bende bu konu hakkında bişey sormak istiyorum daha dün genel cerraha gittim doktor baya iltihapli olduğunu söyledi fitil antibiyotik krem ilaç ve lavman yazdı lavmanda ilk 24 saat sütünüzü sağıp atın yazıyor doktora emzirdigimi söyledim ona göre yazdı reçete de öyle yazınca ne yapim bilemedim bı bilginiz var mı bu ilaçları ve lavmani kullansam sütüme Zarar verir mi 🥺
Sermucef55 tomvejerry bende kremi o yüzden kullanmak istemiyorum krem de geçiyormuş galiba emziren anneler için herşey çok sorun rabbim yardım etsin bizlere
SetenayCo tomvejerry Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili anne, antibiyotik verdiyse ve emzirdiğinizi biliyorsa ona uygun bir şey yazmıştır. Başka hangi ilaçları ve kremleri yazeı acaba?
tubiiik_ Sermucef55 kaynanamınki baya ilerlemişti yürüyecek durumde bile degıldı ameliyet krem kısa bi süre için iadere etmişti ama tekrarlamıstı en son sülük koydu 2 senedir hiç cıkmıyo tamamen yok oldular
tomvejerry SetenayCo çok sağolun,kortos,procto glyvenol,enfexia,flagyl ve lavman yazmış enama sadece lavmanda sütünü sağıp atın yazması kafamı karıştırdı da
SetenayCo Sermucef55 Locafen, fito ve anestol. Ama benimki kremle geçecek evreyi çoktan geçmişti. Profilimde makat çatlağıyla ilgili uzun bir yazı var onu okumanızı tavsiye ederim sevgili anne 🌺
SetenayCo tomvejerry Ben hiç lavman kullanmadım onun için bir şey diyemem ama onun dışındaki kremlerin hepsi rahatlıkla kullanılabilir. Sıcak oturma banyosu yapın ve sarı kantaron yağı kullanın.
Mervee0227 Sermucef55 emzirirken de kullandım hamileyken de kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım canım