Aybuk06 Birriii uygun yer ariyorsan birazcik, altindag mamak olabilir ama kaosun bol oldugu yer. Ben Elvankent sincan tarafında oturuyorum burasi sakin ama pahali. Ornek vereyim 2 sene once kucuk bi banyo dolabi yaptirayim dedim sincan esnafi 1000 tl cekti gittim bursada yaptirdim( ailem orda) 300 tl ve daha iyisini yaptirdim Aradaki farka bakar misin bu kucuk bi ornek
witcher Birriii Bende böyle konuştuğuma bakma seneye tayinciyiz ve doğu ağlaya ağlaya giderim artık 😂😂
Dmt-01 Birriii ilçelerini bilmiyorum boğazlıyan ilçesi kayseriye yakın yozgattan daha çok kayseriye yakın yani.Sorgun ilçasi yozgat 20-30 dk arası yozgattan daha iyi.bi ilçesi daha vardı adını hatırlayamıyorum orda lavanta tarlası var büyük bi gölü var tokat tarafında orasıda merkeze göre daha iyi yani
Asyaveannesi04 Birriii Tayin hakkım olunca hemen muğla datça, izmir seferihisar off çok amin inşallah😍 sizinde gönlünüzdeki olur umarım
Ceycey001 Birriii ankaradayım yeniknette tarafı biraz daha uygun trafigi az yasanabilir bi yer Hastane deseniz anlarada bir sürü var
Beybisibeybisi Birriii Afyon soguktur konya daha iyi buyuk de bir sehir ispartanin dogal guzellikleri cok ben ankarada yapicak.hic birsey bulamadım avm.ve piknik sadece
Yalpp Birriii ben doğduğumdan beri Ankara’da yaşıyorum şahsen çocuk büyütmek isteyeceğim bir il değil gidebiliyorsaniz başka yer seçin
coffeemate Birriii Konya merkez, Ereğli, Beyşehir ya da Akşehir olabilir derdim eskiden. Ama ev kiralarının fazlalığını geçtim artık ev bulunamıyor, Konya’yı ona göre değerlendirin derim.
Sedaekrem Birriii Afyon ve Isparta hakkında bilgim yok fakat 1 sene kimyada kaldım universıte donemındde epara bırıktırrırsın ama sıkılırsın fakat hafta sonları ıcanadoludakı yakı illere kacabılırsın ben sevmedim kimyayı bılmıyorum unıverstenın o taraftaydım bana cekıcı gelmedi Ankara olarak orayı da cok sevmiyorum yolar mesafe uzun calıaacagım yere bulursan bilemem ama bu girecek bir sey ben devmrdıgım ıcın yollarını uzun bulduğum ıcın vs ama gecın konusunda diyorsan dıger illerin para duzeyı ı bılmıyorum kurası gideri ne olur oralarda Bı arastır
brkela Ankara olmasın kesinliklede.. Haziran da tayinciyiz gün sayıyorum resmen çok pahalı ulaşım zor. Yaşanabilecek memeur için değil zengin kesim olabilir.
Summerwine95 Birriii Honaz ve Sarayköy merkeze yakın güzel ilçeler.Civril merkeze uzak ama kendi büyük.Yine Acıpayam ve Çal da aynı sekilde.Cardak bozkurt küçük ama gelişmekte olan ilçeler kendi aracınızla merkeze 45 dakika da gidebilirsiniz.Sessiz sakın yerler bu ikisi.Ayrica Cardakta havalimanı bulunuyor memlekete giderken falan rahat olabilir.
Alparslan2206 Birriii ben olsam ısparta derim çünkü antalyaya yakın konumu güzel denizli falan oralarada yakın
Yusufagahinannesi Birriii ankara çok boğucu çok sıkıcı bi yer İstanbul olmaya calısmıs olamamış kırsal desen değil kent desen değil buram buram arada kalmışlık sıkıcılık dolu bir yer bence eskişehir iyi
kar Aybuk06 Ankara’yı bilmeden konuşuyorsunuz. Biz eşimle her hafta bir aktivite yapıyoruz ve gitmediğimiz bir sürü yaylası, yeşil alanı, barajı, gölü ve tarihi yeri var. Bence sizler bakışaçınızı değiştirin.
Aybuk06 kar zaten yukarida yazdik piknik ve turevlerini seviyorsaniz tamam. Ama ben istanbul ve bursada yasamis biri olarak asla sevemeyecegim yer. Bi kere denizi yok 😄
Namkol Birriii Ispartadan ayrıldık. Çok üzgünüm. Tam yaşanılacak şehir. Yazlık yerlere yakın. Merkezi de hemen hemen insanı tatmin ediyor.