Summerwine95 Birriii Honaz ve Sarayköy merkeze yakın güzel ilçeler.Civril merkeze uzak ama kendi büyük.Yine Acıpayam ve Çal da aynı sekilde.Cardak bozkurt küçük ama gelişmekte olan ilçeler kendi aracınızla merkeze 45 dakika da gidebilirsiniz.Sessiz sakın yerler bu ikisi.Ayrica Cardakta havalimanı bulunuyor memlekete giderken falan rahat olabilir.
Alparslan2206 Birriii ben olsam ısparta derim çünkü antalyaya yakın konumu güzel denizli falan oralarada yakın
Yusufagahinannesi Birriii ankara çok boğucu çok sıkıcı bi yer İstanbul olmaya calısmıs olamamış kırsal desen değil kent desen değil buram buram arada kalmışlık sıkıcılık dolu bir yer bence eskişehir iyi
kar Aybuk06 Ankara’yı bilmeden konuşuyorsunuz. Biz eşimle her hafta bir aktivite yapıyoruz ve gitmediğimiz bir sürü yaylası, yeşil alanı, barajı, gölü ve tarihi yeri var. Bence sizler bakışaçınızı değiştirin.
Aybuk06 kar zaten yukarida yazdik piknik ve turevlerini seviyorsaniz tamam. Ama ben istanbul ve bursada yasamis biri olarak asla sevemeyecegim yer. Bi kere denizi yok 😄
Namkol Birriii Ispartadan ayrıldık. Çok üzgünüm. Tam yaşanılacak şehir. Yazlık yerlere yakın. Merkezi de hemen hemen insanı tatmin ediyor.
kar Aybuk06 yıllarca İzmir’de de yaşadım ama beklenti olayı dediğiniz gibi. Herkesin beklentisine göre şehirler farklılık gösterir
Fattiko Makahma Kayseri de yaşıyorum maalesef urfaya çıktı atamam. Kayseri tam memur şehri cidden gideceğim için çok üzgünüm doğma büyüme buralı olduğum için hep şanslı hissediyorum
Makahma Fattiko hımm anladım urfa da güzel diyorlar inşallah rahat edersiniz kayserideuim bende konudan alakasız ama bu konudan muzdaribim bildiğiniz iyi güzel lazer merkezi varmı
Busniscio Fattiko Urfa’dan yazıyorum kırşehirliyim sıcağı hariç güzel bi şehir gelirken bende üzgündüm ama gidesimiz yok artık hiç
Nilkusumm Birriii Konya Beyşehir . Isparta Eğirdir, ikisini de çok severim memleketimi yakın olsa yazmak isterdim
ZmrNsa09 Birriii esim yozgat çekerekli..Şirin bi ilce ama sakin ve yapcak.bisey yok sıkılırmısnz orasini bilemem..Fuat oktayin memleketi oldugu icin iyi yatirimlar yapildi millet bahcesi actilar kocaman lavanta adası acildi rafting parkuru yaptilar baraj manzarali hepsi..Bide cok muhafazakarlar buarada..
kenankaan Birriii diğerlerini bilmiyorum, eşim Ereğlili olduğu için tek bildiğim o. Evlerin kiraları uygun ve Çeşme suyu içilebilir. Hastanesi de yeni ve büyük güzel.