dtml Birriii bazen adamın dalağını çırpan bir soğuğu oluyor evet 😅 yeşil, sakin, kıyı hattına yakın, curcunası yok (bu ara başkanımız biraz şey… ama olsun😅)
kar Aybuk06 yıllarca İzmir’de de yaşadım ama beklenti olayı dediğiniz gibi. Herkesin beklentisine göre şehirler farklılık gösterir
Pnarr_ Birriii Ankara çok pahalı artık 15 den aşağı ev yok bol avm var hafta sonları bir yere gitmez eziyet çünkü aşırı kalabalık yer bulamıyorsun dün Göksu parkına gidelim dedik araba park edecek yer yoktu girdik geri çıktık park edemeden güzel ama fazla kalabalık artık çekilmiyor
Busniscio Fattiko Urfa’dan yazıyorum kırşehirliyim sıcağı hariç güzel bi şehir gelirken bende üzgündüm ama gidesimiz yok artık hiç
Ogretmenhnm Ebruuu_00 ben şu anda yozgattayım berbat bence hiç bir şey yok burada kafayı yemek üzereyim insanları da çok soğuk daha bir tane komşum bile yok
Ebruuu_00 Ogretmenhnm ben yeni gidecem henüz insanlar hakkında pek fikrim yok ama ekonomi açısından iyi diyorlar
Mi-Mi Birriii Isparta 🌷 memleketim 🌷 hem ulaşım hem geçinebilme açısından bence çok rahat bir şehirdir.
Aysegul93 Birriii kırıkkale merkezinde gayet güzel yaşanır. Kiralar civarı göre uygun ulaşım oldukça kolay, meyve sebze daha uygun. Keşke şansımız olsa memleketimiz diye biz gelemiyoruz