sevkan0903 birkucukyildiz ayyy estağfurullah kendin yapınca bilgileniyorsun sadece 😅 garantiye gelecek kod kampanyalar kısmına
sevkan0903 Melekdmrkl evet diğer bankalar önemli değil garanti bankasına ilk defa müşteri olmanız yeterli
sevkan0903 birkucukyildiz evet hemen gelmiyor 3 gün icinde diyor ben sabah erken saatte yapmama rağmen akşam üstü gelmişti
birkucukyildiz sevkan0903 Boyle cikiyor ya promosyon kismina girdim anlamadım niye boyle oldu hic migrosdan kampanya falanda almadim yararlanmadim
sevkan0903 birkucukyildiz şimdi uygulamaya girin sol üstte bulunan profil kısmına girin sağ üstte çan işareti cikicak ona basın tekrar aynı yerde hediye paketi simgesi cikicak orda kampanyalar var oraya bakın kod oraya geliyor
sevkan0903 birkucukyildiz gelir diye düşünüyorum cevremde yapan herkese geldi ama zaten 3 gün içinde diyodu bakalım bugün gün içinde gelir umarım
Sudesudee sevkan0903 15 temmuza kadar başvuru mu yapılması lazım yoksa 15 temmuza kadar kullanılması mı lazım kodun?
sevkan0903 Karinyoo herhangi bir karta gerek yok sadece banka müşterisi oluyorsunuz hesap açıyorsunuz kart kullanmıyorsunuz
1melek1234 sevkan0903 aynı kampanya on mobildede var oda 100₺ verıyor davet kodunuzla bes arkadasınızı davet edersenız 500 alıyorsunuz ben her ıkısını de kullandım eger yapmak isterseniz anlatayım🙏
1melek1234 Burdaki arkadaşlar aynı kampanya on mobildede var oda 100₺ verıyo kişi basına arkadaslarınız sızın davet kodunuzla acarsa hesabı bes kısıde 500 kazanıyorsunuz