1melek1234 Hbb3001 uygulamada ayrıca söyle bi güzel durumda var yaptıgınız alısverısı on mobıl ıle odersenız %5 geri iade edıyor
Hbb3001 sevkan0903 ![ Merhaba ben hepsini yaptım kodu giriyorum ÖZÜR DİLERİZ ŞUANDA İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİN DİYOR
Zynpmom sevkan0903 kod girdim sonra düşmedi kampanyalara . Geç mi geliyor acaba migrosta kullanacağım kod oraya?
sevkan0903 Zynpmom evet hemen düşmüyor kampanyalara benim ayni gün geçti ama 3 gün içinde geçiyor yazıyordu
Milamoms birkucukyildiz maalesef gelmedi hala 2 gün oldu kampanyalar kısmına geliyor dimi yanlış bakmıyorum
RuzgarGeceleri_ sevkan0903 dün kayıt oldum fakat garanti mobil kampanyalar kısmına düşmemiş daha kod bu şekilde oluyor dimi?
Zynpmom sevkan0903 2 gün oldu bugün 3. Gün olacak hala kod gelmedi ..kodu garanti uygulamasından kampanyaların kısmından bakıyoruz demi ? Acaba kod gelmeyecek mi ya
sevkan0903 Zynpmom evet kampanyalar kısmında çıkıyor. Ondan önce promosyon koduna MIGROS23 girdiniz demi
Zynpmom sevkan0903 evet girdim hatta birdaha yazdım uyarı veriyor tekrar göremezsiniz kod aldınız diye ama kampanyaya hala düşmedi