sevkan0903 nescafebagimlisi o şekilde üye olunmuyor ama birkaç adım var garanti hesabınız açıldı mi giriş yaptıniz mi hesabınıza uygulamadan
sevkan0903 nescafebagimlisi evet ilk defa Garanti Bankası hesabı açıyor olmanız lazım daha öncede hesabınız varsa olmuyor
Minnakelifim sevkan0903 migros bunu bi ara akbank içinde yapmıştı. Hatirlayanlar bilir. Ben yaptım ama kod olmamıştı şimdi garanti bankası için diyorlar bu işte bi bit yeniği var ama ne
sevkan0903 Minnakelifim Allah Allah ben dün kodu aldım bugün alışveriş yaptım az önce teslim edildi ürünlerim canım ben ilk defa görüyorum Akbank görmemiştim ama ben yaptım alışverişimi yani az önce
sevkan0903 birkucukyildiz yok canım hayır bunların bankanin bazı işlemlerinin ücreti hani bu islemleri yaparsanız ücreti budur diye bilgilendiriyor siz herhangi bi islem yapmayacaksınız sadece banka müşterisi olacaksınız
birkucukyildiz aybikreis uygulamaya girince geri beni başa sardi hesabi yeniden acmaya yani hesabim acilmadi galiba🙄ama bu vadesiz hesap 2 yil diyor 2 yildan sonra ücret tahsis edilecekmis oyle yaziyordu
AngelMotherr birkucukyildiz ama bu vadesiz hesap 2 yil diyor 2 yildan sonra ücret tahsis edilecekmis oyle yaziyordu Nasil yani kız
aybikreis birkucukyildiz Hayır banka hesapları ücret almıyor. 10 senedir garantide hesabım var hiç ücret istemedi. Avans çekerseniz veya kredi kartı kullanırsanız onun geri ödemesi ister. 2 sene sonra ödeme olmaz yani hiçbir bankada hesap adına ödeme yok
sevkan0903 _nurellaaaaa direk çıkmaz öncelikle profil kısmından Promosyon Kodu Gir / Paylaş kısmı var oraya MİGROS23 yazın talebiniz alınsın daha sonra kampanyalar kısmına kod geliyor
birkucukyildiz sevkan0903 actim hesap promosyon kısmına da yazdim migros23 diye kupon garantiyemi yoksa migrosa mi gelecek nereye bakayim
birkucukyildiz sevkan0903 vallahi sabahtan beri salaga anlatir gibi anlattiniz 😂😂yorduk sizi de kusura bakmayin
sevkan0903 birkucukyildiz ayyy estağfurullah kendin yapınca bilgileniyorsun sadece 😅 garantiye gelecek kod kampanyalar kısmına