dgn-adl1 alpinanneesi damladan memnununmusunuz benim sütüm kesilmek üzere ama aklıma damla geldi faydasını görürmüyüm acaba
alpinanneesi dgn-adl1 memnunum suanlık 3 gün oldu eskiden göğsüm sertleşirdi uyandıktan sonra kesilmişti damla kullandım yine şişmeye başladı
BBuseYY alpinanneesi ben 4 aydır kullanıyorum hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. Ama bebek zaten her gün her gün kaka yapamaz ki ⅔/4 günde bir bazen 5 günde 1 bile yapar . Bu kabızlık olduğu anlamanı gelmiyor . Demekki süt bebeğine yarıyor . Zaten gözlemliyorsundur kilo aldığını
alpinanneesi BBuseYY benim oğlum hergün yapan bir bebekti hatta günde 2-3 yapardı ilk defa böyle yapmadı kiloda alıyordu şimdi böyle yaşayınca ilk defa endişelendim ondan post açtım neyse beklerim daha nette de yazıyor 1 hafta kadar olabilirmiş
dgn-adl1 alpinanneesi damlaya başlamadan önce sütünüz ne durumdaydı peki benim oğlum 3ay 25 günlük ve sütüm baya azaldı
alpinanneesi 63_hulya_63 bende kabızlık yapmadı normalden fazla çıktım bebekte kaka yapmama oldu benim
63_hulya_63 alpinanneesi ha anladm canm bnmki bende kabızlık yapti oğlum genel olarak kronik kabız bir bebek olduğu için o etki etmiş midir bilemiyorum
alpinanneesi dgn-adl1 daha çoktunsütüm o yüzden damlaya başladım daha yeni kullanıyorum 3 gün oldu eskiye göre suan daha iyi gibi bu ayı atlatsam ek gıdaya kadar sütüm yetse başka birşey istemiyorum
Diverso elifcicek_07 2. Şişemdeyim gerçekten faydası var, göğüsler daha kısa sürede doluyor tek seferde 20 damla damlatıyorum günde 3 kez