Anneolmak93 alpinanneesi ben 10 gündür kullanıyorum böyle bi yan etki yaşamadım zaten bebegin hergün yapması iyi değil nekdr geç yaparsa tuvaletini sütün ona okdr yaradıgını belirtir ve kiloaldırır
alpinanneesi Anneolmak93 gerçekten mi bunu bilmiyordum üzülüyorum ben yapmadığında kaka rahatsız olur diye düşünüyorum
Anneolmak93 alpinanneesi hayır canım hiç telaş etme 10 gün e kadar bebek kaka yapmaması gayet normal benim kızım 2 aylıkken başladı 2-3 günde bi kaka yapmaya ve maşallah kilosu normalin üstüne çıktı hergün yapan bebek kilo almaz
dgn-adl1 alpinanneesi damladan memnununmusunuz benim sütüm kesilmek üzere ama aklıma damla geldi faydasını görürmüyüm acaba
alpinanneesi dgn-adl1 memnunum suanlık 3 gün oldu eskiden göğsüm sertleşirdi uyandıktan sonra kesilmişti damla kullandım yine şişmeye başladı
BBuseYY alpinanneesi ben 4 aydır kullanıyorum hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. Ama bebek zaten her gün her gün kaka yapamaz ki ⅔/4 günde bir bazen 5 günde 1 bile yapar . Bu kabızlık olduğu anlamanı gelmiyor . Demekki süt bebeğine yarıyor . Zaten gözlemliyorsundur kilo aldığını
alpinanneesi BBuseYY benim oğlum hergün yapan bir bebekti hatta günde 2-3 yapardı ilk defa böyle yapmadı kiloda alıyordu şimdi böyle yaşayınca ilk defa endişelendim ondan post açtım neyse beklerim daha nette de yazıyor 1 hafta kadar olabilirmiş
dgn-adl1 alpinanneesi damlaya başlamadan önce sütünüz ne durumdaydı peki benim oğlum 3ay 25 günlük ve sütüm baya azaldı
alpinanneesi 63_hulya_63 bende kabızlık yapmadı normalden fazla çıktım bebekte kaka yapmama oldu benim
63_hulya_63 alpinanneesi ha anladm canm bnmki bende kabızlık yapti oğlum genel olarak kronik kabız bir bebek olduğu için o etki etmiş midir bilemiyorum
alpinanneesi dgn-adl1 daha çoktunsütüm o yüzden damlaya başladım daha yeni kullanıyorum 3 gün oldu eskiye göre suan daha iyi gibi bu ayı atlatsam ek gıdaya kadar sütüm yetse başka birşey istemiyorum